BETMARKET TIPS

Προγνωστικά τένις: Άρωμα Τζόκοβιτς και στοίχημα στο 1.80

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει τη νίκη που κέρδισε
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει τη νίκη που κέρδισε @ 2023 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Δράση έχουμε στα κορτ του τένις και σήμερα και δεν λείπει η πρόταση του BetMarket.gr.

Λίγο πριν την έναρξη του Roland Garros και το βλέμμα μας πάει στο Masters, εκεί όπου οι κορυφαίοι του είδους κάνουν την δική τους… προθέρμανση πριν βγουν στην σκηνή και δώσουν την δική τους παράσταση.

Πάμε με την αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κορεντάν Μουτέ. Ο Σέρβος θρύλος του αθλήματος επιστρέφει στη δράση στη Ρώμη, και στόχος τους είναι να αποκτήσει σταδιακά ρυθμό για να φτάσει ως το τέλος στο Παρίσι. Προφανώς δεν θα δούμε το 100% του Τζόκοβιτς, μιας και θα κάνει την απαραίτητη διαχείριση που πρέπει στο σώμα του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Μουτέ δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο που θα τον απειλήσει προς το παρόν, οπότε κοιτάμε προς το under των άσων στο παιχνίδι. Μιας και απέναντι στον Τζόκοβιτς, άπαντες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να δουν το σέρβις τους να επιστρέφει. Το under 4.5 έχει απόδοση στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τζόκοβιτς - Μουτέ: Under 4,5 άσοι (απόδοση 1.80) , 20:00

Η δράση στο τένις παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και ειδικά στοιχήματα από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ