ΤΣΕΛΣΙ

Σκολάρι: "Δεν κοιμάμαι με τη γυναίκα μου..."

Σκολάρι: "Δεν κοιμάμαι με τη γυναίκα μου..."
Σκολάρι-Τσέλσι-σύζυγος

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι αποκάλυψε πως όταν χάνει η Τσέλσι δεν μπορεί να κοιμηθεί με τη... γυναίκα του!

Παρά την επιτυχία του περασμένου Σαββάτου απέναντι στη Μπόλτον (2-0 στο "Ρίμποκ"), τα στατιστικά του Λουίς Φελίπε Σκολάρι στον πάγκο είναι χειρότερα συγκριτικά με τους τρεις προηγούμενους προπονητές της εποχής Αμπράμοβιτς στον σύλλογο, και το γεγονός πως οι "μπλε" περνούν πάντα από τη φάση των ομίλων τα τελευταία χρόνια είναι αναμφίβολα έξτρα... βαρίδιο στην ψυχολογία του.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο "Μπιγκ Φιλ", η οριακή κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η ομάδα του στο Τσάμπιονς Λιγκ του έχει στερήσει αρκετές ώρες ύπνο μαζί με τη σύζυγό του!

"Όταν χάνουμε ή φέρνουμε ισοπαλία το αισθάνομαι περισσότερο από τους παίκτες. Κοιμάμαι πολύ καλά πριν τα παιχνίδια όμως όταν χάνουμε το βρίσκω αδύνατο να κοιμηθώ εξαιτίας αυτού του συναισθήματος.

Μερικές φορές μιλώ στη γυναίκα μου, μερικές φορές πηγαίνω για ύπνο στο άλλο δωμάτιο επειδή αλλάζω θέσεις και η γυναίκα μου δεν μπορεί να κοιμηθεί",

τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Τσέλσι, και συμπλήρωσε:

"Οπότε πηγαίνω στο άλλο δωμάτιο και βλέπω τηλεόραση μέχρι τις 3 το πρωί έχοντας το συναίσθημα "Ποιός είναι λάθος; Είμαι εγώ λάθος ή οι παίκτες μου;" Είναι δύσκολο.

Δεν χαλαρώνω ποτέ ακόμα και όταν νικάμε γιατί πρέπει να σκεφτώ "ΟΚ, πήραμε αυτό το ματς όμως στο επόμενο παιχνίδι θα παίξουν διαφορετικά, θα χρησιμοποιήσουν άλλο σύστημα.

Θα πρέπει να κάνουμε προπόνηση αύριο, ποιός θα είναι τραυματίας και ποιός όχι;"










TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ