ΣΤΗΛΕΣ

Μπάντζι τζάμπινγκ για τον Μπέκαμ!

Μπάντζι τζάμπινγκ για τον Μπέκαμ!
Μπέκαμ-μπάντζι τζάμπινγκ

O Ν.Μπέκαμ "έκλεψε την παράσταση" κάνοντας μπάτντζι τζάμπινγκ από γέφυρα 40μ. στη Ν.Ζηλανδία (pics)!

Ο "Μπεκς", ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι (σε έναν περίπου μήνα θα γίνει κάτοικος Μιλάνου για να φορέσει για τρεις μήνες τη φανέλα της Μίλαν), δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και δέχτηκε να κάνει κατακόρυφη πτώση με σκοινί από την "Harbor Bridge".
Πριν ξεκινήσει η πτώση του (εν μέσω πειραγμάτων από τους συμπαίκτες του) έστειλε αρκετά μηνύματά στη σύζυγό του Βικτόρια και σε κάποιον φιλο, ενώ προκειμένου να είναι πιο άνετος αποφάσισε να βγάλει τα ρούχα του από τη μέση και πάνω, μένοντας μόνο με το μπλουτζίν του.

Την πρώτη φορά ο διεθνής Άγγλος μέσος ακούμπησε απλά το νερό ενώ τη δεύτερη φορά -μετά από προσωπικό του αίτημα- βούτηξε όλο το κεφάλι του στο νερό, όπως μαρτυρούν οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσίευσαν αγγλικά ΜΜΕ.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο "εγχείρημα" από πλευράς Μπέκαμ θα μείνει στην ιστορία καθώς καταγράφηκε σε ένα dvd, το οποίο χαρίστηκε στη συνέχεια στον Άγγλο ποδοσφαιριστή

"Δεν νομίζω ότι είχε συνειδητοποιήσει το ύψος εκ των προτέρων. Είχε λίγο άγχος και νομίζω ότι έστειλε μήνυμα στη γυναίκα του και τα παιδιά πριν πηδήξει.

Όμως αμέσως μετά την πρώτη του πτώση του άρεσε πολύ και ήθελε να ξαναπέσει αμέσως",

τόνισε στην "Daily Mail" αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.





































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ