ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σενάρια Ογκουνσότο

Σενάρια Ογκουνσότο
Ογκουνσότο

Μετά τον Σλαβκόφσκι οι Ιταλοί στέλνουν τον γνωστό μας Ογκουνσότο. Το "Don Balon" για Σαριέγκι

Παρόλο που ο Ζοσέ Πεσέιρο με τα λεγομενά του να έδειξε πως ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα πραγματοποιήσει κάποια μεταγραφή τον Ιανουάριο, αφού προέχει η συμμετοχή όσων δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα (Νίνης, Γκονζάλες) οι "πράσινοι" κοιτούν (με τον Βέλιτς) ορισμένους στόχους και πιθανών να αποκτήσουν έναν (το πολύ δύο παίκτες) ποδοσφαιριστή με ενδεχόμενη υποψήφια θέση στα μπακ (αν μάλιστα αποχωρήσει ο Βύντρα).
Τα σενάρια ωστόσο που κυκλοφορούν καθημερινά αυξάνονται για υποψήφιους στόχους του "τριφυλλιού" με τελευταίο όνομα, έναν γνωστό μας από την θητεία του στον Εργοτέλη.

Ετσι, μετά από το σενάριο περί απόκτησης του Γκόραν Σλαβκόφσκι της Ιντερ, οι Ιταλοί επανέρχονται στέλνοντας στο "τριφύλλι" τον επιθετικό της Βέστερλο και πρώην του Εργοτέλη, Πάτρικ Ογκουνσότο.

Το περιοδικό "Guerin Sportivo" αναφέρει συγεκριμένα σε σχετικό του άρθρο: " Παρόλο που πέρυσι πέτυχε 20 τέρματα, ο Πάτρικ Ογκουνσότο παραμένει "άκαπνος" φέτος στη Βέστερλο και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο.

Ενδιαφέρον για τον παίκτη που έγινε γνωστός στην Ευρώπη από τον Εργοτέλη έχουν ήδη δείξει η Αϊντχόφεν, η Φέγενορντ, η Μπεσίκτας, ο Παναθηναϊκός και κάποιες ρωσικές ομάδες

".

Θετικά σχόλια από "Don Balon" για Σαριέγκι

Εχει κερδίσει τόσο του ανθρώπους του "τριφυλλιού", τον κόσμο αλλά και τον προπονητή του με την επαγγελματική του συμπεριφορά. Ο Γιόσου Σαριέγκι με τις τελευταίες εμφανίσεις του με την φανέλα του Παναθηναϊκού τραβάει και τα φλάς της δημοσιότητας των συμπατριωτών του.

Το ισπανικό περιοδικό "Don Balon" έκανε ειδική αναφορά στον 28χρονο Βάσκο αμυντικό κάνοντας λόγο πως ήδη είναι μια αξιόπιστη λύση στα χέρια του 47χρονου προπονητή του, στην άμυνα του συλλόγου.

" Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε έναν από τους προορισμούς που επιθυμούν οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Γιόσου Σαριέγκι. Γεννημένος πριν από 28 χρόνια, ο κεντρικός αμυντικός δεν είχε αγωνιστεί ποτέ έξω από την χώρα των Βάσκων.

Ο πρώην παίκτης των Μπεασαϊν, Αλαβές, Εϊμπάρ και Αθλέτικ Μπιλμπάο δέχθηκε το καλοκαίρι την πρόταση του Παναθηναϊκού. Στα τελευταία παιχνίδια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Ζοσέ Πεσέιρο

", αναφέρει το σχετικό κείμενο στο περιοδικό.












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ