ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θλάση ο Εκι, νοκ αόυτ ο Γκούμας

Θλάση ο Εκι, νοκ αόυτ ο Γκούμας
Γκονζάλες, Γκούμας, Παναθηναϊκός

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Εκι με θλάση. Χωρίς Γκούμα με ΑΕΛ. Δημούτσος: "Νίκη πάση θυσία με Λάρισα"

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Εκι

Τέλος στην αγωνία των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του Εκι Γκονζάλες έβαλε το ιατρικό επιτελείο στο "τριφύλλι". Ο Αργεντίνος μέσος μετά την αποχώρησή του (στο 8ο λεπτό) στο φιλικό με τον Ηλυσιακό διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα απουσιάσει τρεις εβδομάδες από τις προπονήσεις του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: " Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Έκι Γκονζάλες, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον δεξί δικέφαλο μηριαίο μυ. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης είναι 3 εβδομάδες."

Απών και ο "κάπτεν"


Η σημερινή απουσία του Γιάννη Γκούμα από την προπόνηση των "πράσινων", σχεδόν οριστικοποίησε την απουσία του από την αποστολή στο παιχνίδι της Κυριακής με την Λάρισα. Ο Θεσσαλός αμυντικός που έμεινε εκτός αποστολής και από το σημερινό ματς της Εθνικής στην Ουγγαρία, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έτσι δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ζοσέ Πεσέιρο για την δύσκολη αναμέτρηση με τους "βυσσινί".

Αρπάζουν τις "ευκαιρίες"


Πλην του τραυματία Εκι Γκονζάλες. σε αγαπημένη συνήθεια εξελίσσεται για τον Πορτογάλο τεχνικό η όρεξη και η προσπάθεια που δείχνουν οι -υποτίθεται- αναπληρωματικοί σε κάθε τους ευκαιρία. Με τελευταίο παράδειγμα το φιλικό με τον Ηλυσιακό, οι Νίνης, Δάρλας, Σιμάο, Σιόντης εκτός των άλλων που αγωνίστηκαν έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν όποτε τους ζητήσει ο 47χρονος τεχνικός και σε επίσημο παιχνίδι.

Ατομικό ο Γκούμας, αποθεραπεία ο Νίνης

Στην σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις στις πάσες, ενώ δούλεψαν και στην τακτική και τις στημένες φάσεις. Έξτρα πρόγραμμα έκαναν ο άτυχος Άντονι Σέριτς (χθες δέχθηκε ένα χτύπημα στην πλάτη από το λάστιχο που -έσπασε- δένεται με συμπαίκτη του και τρέχει), Μαρσέλο Μάτος (επέστρεψε από Ιταλία) και Νασίφ Μόρις. Ο Γιάννης Γκούμας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σωτήρης Νίνης έκανε αποθεραπεία.

Δημούτσος: "Πάση θυσία νίκη"

Μετά το τέλος του αγώνα των Ελπίδων μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας στο "Απόστολος Νικολαϊδης", ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Ελίνι Δημούτσος, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Λάρισα , λέγοντας χαρακτηριστικά: " Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη στη Λάρισα για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση".

Εκτός του διεθνή ταλαντούχου μέσου, ο Ζοσέ Πεσέιρο περιμένει την Πέμπτη στην Παιανία υγιείς όλους τους διεθνείς προκειμένου να "δουλέψει" μαζί τους για τις επόμενες δύο μέρες ενόψει του καθοριστικού και συνάμα δύσκολου αγώνα στο Αλκαζάρ.



















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ