ΠΑΟΚ

Σάντος: "Πρέπει να το πιστέψουμε"

Σάντος: "Πρέπει να το πιστέψουμε"
Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου μίλησε για το εκτός έδρας ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο

"Ο αγώνας με τον Ατρόμητο θα είναι δύσκολος, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Πρέπει να σκοράρουμε και ταυτόχρονα να μη δεχτούμε γκολ, κάτι που δεν συνέβη στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια.
Αυτό θα συμβεί μόνο αν παίξουμε καλά με την μπάλα στα πόδια κι αν τρέξουμε περισσότερο από τον αντίπαλο
", τόνισε ο Φερνάντο Σάντος με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναφέρθηκε στη συνέχεια στην απουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αλλά και την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του εν όψει του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο.

" Θα έχουμε την απουσία του Χριστοδουλόπουλου, ωστόσο κάποιος άλλος παίκτης θα τον αντικαταστήσει. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου και είμαι βέβαιος ότι είναι όλοι τους έτοιμοι. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο ή δύσκολο. Θέλουμε να νικήσουμε, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε και ταυτόχρονα να φανεί αυτή η θέληση και μέσα στο γήπεδο".

Για το αν προτίθεται να αλλάξει κάτι στο σύστημα της ομάδας του είπε: " Δεν θέλω να μιλήσω για αλλαγές συστημάτων, διότι πιστεύω ότι δεν έχουν σημασία τα συστήματα για να παίξεις καλό ποδόσφαιρο και να παίρνεις τα αποτελέσματα. Σημασία έχουν το μοντέλο και η φιλοσοφία. Σταθερότητα στην άμυνα, πίεση πάνω στον αντίπαλο ώστε να μην μπορεί να αναπτυχθεί και όταν η μπάλα είναι στα πόδια μας να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για γκολ. Τονίζω για μία ακόμη φορά ότι το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και ότι για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να δώσουμε μάχες στον αγωνιστικό χώρο".

Η βράβευση του Γεωργιάδη

Αύριο Παρασκευή (14/12) και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας η βράβευση του Γιώργου Γεωργιάδη, με αφορμή την εκλογή του ως MVP της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League μετά από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διοργανώνει ο ΠΣΑΠ.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ