ΠΑΟΚ

Καταλήγει στο νέο σχήμα ο Ζαγοράκης

Καταλήγει στο νέο σχήμα ο Ζαγοράκης
Ζαγοράκης

O Θοδωρής Ζαγοράκης φαίνεται να έχει καταλήξει στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ που θα προκύψει πιθανότατα την μεθεπόμενη εβδομάδα

Από αυτό απών θα είναι ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαδόπουλος, όπως ενημέρωσε σχετικά το μεσημέρι της Τρίτης (11/12) στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσία του προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη. Η απόφασή του αυτή είναι να κάνει λόγω επαγγελματικών και προσωπικών του υποχρεώσεων με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Μάλιστα ενημέρωσε ότι περιμένει να του υποδείξουν σε ποιον θα παραχωρήσει τις μετοχές που είχε πάρει στο όνομα του ενώ άμεσα θα παραχωρήσει και το ποσοστό που κατέχει στην ΤΟΥΜΠΑ ΕΠΕ που δημιουργήθηκε πρόσφατα.
Στο συμβούλιο της Τρίτης τα μέλη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ασχολήθηκαν κυρίως με οικονομικά θέματα και την γενική συνέλευση της επόμενης εβδομάδας. Στην διάρκεια αυτού πάντως ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε για την ακριβή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.

Το συμπέρασμα της ενημέρωσης έκανε λόγο για μία δύσκολη κατάσταση με αυξημένες υποχρεώσεις. Την ίδια ώρα τα έσοδα μοιάζουν να είναι περιορισμένα μέχρι να έρθουν τα ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας και παράλληλα να υπογραφεί η χορηγία που αναμένεται να αποφέρει ένα πολύ μεγάλο ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ.

Όπως και να έχει οι επιτελείς του "Δικεφάλου" γνωρίζοντας πως έχουν βασικό τους αντίπαλο τον χρόνο ήδη ξεκίνησαν την προσπάθεια τους για την εξασφάλιση των χρήματα που απαιτούνται. Στο συμβούλιο της Τρίτης ακόμα αναλύθηκε το θέμα της γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Παπαδόπουλου ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του ότι μέχρι αύριο Παρασκευή ή το αργότερο μεθαύριο Σάββατο θα πρέπει να αποφασίσει για τα ονόματα του νέου σχήματος. Τα ονόματα θα δοθούν στη συνέχεια στον πρόεδρο του Α.Σ., Θανάση Κατσαρή, ώστε η δικηγόρος του, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, να ζητήσει το διορισμό τους. Ο άμεσος διορισμός του νέου σχήματος εξάλλου θα βοηθήσει ώστε να μην χαθεί ούτε ένα 24ωρο στο δικαίωμα υπογραφής.

Ακόμα ο Ζαγοράκης μπορεί να μην έχει ανακοινώσει τις προθέσεις του για το νέο σχήμα ωστόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσανατολίζεται να αυξήσει τον αριθμό των μελών σε 7 με τρία ουσιαστικά νέα πρόσωπα. Πρόκειται σύμφωνα για πληροφορίες για ένα νέο επιχειρηματία πολύ γνωστό στην οικογένεια της ομάδας της Θεσσαλονίκης και δυο ακόμα που έχουν έρθει σε απευθείας επαφή μαζί του έχοντας την πρόθεση να συμμετέχουν στη διοίκηση και να προσφέρουν όποια βοήθεια χρειαστεί.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ