ΠΑΟΚ

Με 1.000 στο Περιστέρι

Με 1.000 στο Περιστέρι
παοκ οπαδοι

Με 1.000 οπαδούς στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Η ΠΑΕ Ατρόμητος παραχώρησε 1.000 εισιτήρια για τις ανάγκες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους φιλάθλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να τοποθετούνται στην Θύρα 1, μία ανεξάρτητη καινούρια κερκίδα στο ένα πέταλο του γηπέδου του Περιστερίου.
Η χθεσινή σύσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα με βασικό της θέμα τα δρομολόγια που θα ακολουθήσουν τα πούλμαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για να φτάσουν στο γήπεδο Περιστερίου.

Αύριο εξάλλου θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας η καθιερωμένη συνάντηση του Παναγιώτη Ποικιλίδη με την επιτροπή των συνδέσμων του ΠΑΟΚ όπως γίνεται πριν από όλους του αγώνες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την συνάντηση της περασμένης εβδομάδας οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είχαν διαμηνύσει ότι τα 1.000 εισιτήρια δεν φθάνουν για να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας από την Νότια Ελλάδα και για αυτό επέμειναν ότι θα έπρεπε να ζητηθούν συνολικά 2.000 εισιτήρια.

Το αίτημά τους όμως δεν κατέστη δυνατό να γίνει πράξη καθώς η ΠΑΕ Ατρόμητος δεν παραχωρούσε επίσημα εισιτήρια για άλλη θύρα πέρα από την Θύρα 1 χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τελικά τους 1.000.

Αποχώρησε ο Ίλιεφ
Στα αγωνιστικά με ασκήσεις τακτικής ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής (10:30) στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο.

Ο άτυχος της ημέρας ήταν ο Ίλιεφ που στην διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε με πρόβλημα στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση ωστόσο θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαγνωσθεί ακριβέστερα το μέγεθος του προβλήματος.

Οι Σνάουτσνερ και Κωνσταντινίδης έκαναν θεραπεία ενώ οι Ορφανός και Αραμπατζής ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Παρών στην προπόνηση και ο Μπαλάφας που απουσίαζε χθες λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων ενώ επανήλθε και ο Βαγγελής.

Ο Φερνάντο Σάντος πάντως εν όψει του ραντεβού με τον Ατρόμητο δεν υπολογίζει εκτός από τους μακροχρόνια τραυματίες Αραμπατζή και Ουντέζε και στους Σνάουτσνερ και Ορφανός. Ο πρώτος συνεχίσει παρά τις θεραπείες να μην έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρείται από θλάση β' βαθμού.

Όσο για τον Παντελή Κωνσταντινίδη; Ο «σβούρας» που λόγω οσφυαλγίας ήταν απών το Σάββατο απέναντι στην Βέροια στο γήπεδο της Τούμπας όλα δείχνουν πως θα προλάβει να κάνει την επανεμφάνισή του με τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Οικονομίδη, να είναι αισιόδοξος.

















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ