ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Έκανε σόλο προπόνηση στην Μαγιόρκα πριν επιστρέψει στη δράση με την Γιουνάιτεντ

Ρονάλντο: Έκανε σόλο προπόνηση στην Μαγιόρκα πριν επιστρέψει στη δράση με την Γιουνάιτεντ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν περίμενε την πρώτη συγκέντρωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της νέας σεζόν για να μπει ξανά σε δράση, αφού έβαλε άνω τελεία στις διακοπές του για να κάνει ατομικές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Μαγιόρκα.

Ποιος είπε ότι δεν μπορεί κάποιος να συνδυάσει οικογενειακές διακοπές με σκληρή προπόνηση; Αν είσαι ένας αθλητής του επιπέδου και του υψηλού επαγγελματισμού του Κριστιάνο Ρονάλντο, όλα τα μπορείς, και αυτό το μήνυμα φρόντισε ο CR7 να το περάσει για μία ακόμα φορά.

Τα τελευταία 24ωρα τον βρήκαν στην Μαγιόρκα για να παραθερίσει με την Χεορχίνα Ροντρίγκες και τα παιδιά τους, όμως σε καμία περίπτωση δεν ήταν διατεθειμένος να αφήσει πίσω τη δουλειά και λίγες ημέρες πριν από την επιστροφή του στη δράση παίρνοντας μέρος στην πρώτη προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της νέας σεζόν (27/6) έκανε σόλο προπόνηση.

Πού; Στο προπονητικό κέντρο της Μαγιόρκα, με τον 37χρονο Πορτογάλο σούπερ σταρ να χύνει ιδρώτα τρέχοντας και κάνοντας σουτ και να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, λες και ήθελε να δώσει μία ακόμα εμφατική απάντηση στις φήμες που τον ήθελαν να σκέφτεται το μέλλον του εκτός Ολντ Τράφορντ.

Ρονάλντο: Έκανε σόλο προπόνηση στην Μαγιόρκα πριν επιστρέψει στη δράση με την Γιουνάιτεντ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΤΟ INSTAGRAM

Πέρα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε από το προπονητικό κέντρο της Μαγιόρκα, ο CR7 ανέβασε photo και μέσω Instastory από το γυμναστήριο, με τον στόχο του φυσικά να μην είναι άλλος από το να μπει φουριόζος στη νέα σεζόν, όπου θα προσπαθήσει να πετύχει με τους κόκκινους διαβόλους στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ VIRAL PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ