ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Οι χλιδάτες οικογενειακές διακοπές σε βίλα στη Μαγιόρκα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας σε ματς του Nations League κόντρα στην Ελβετία | 5 Ιουνίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας σε ματς του Nations League κόντρα στην Ελβετία | 5 Ιουνίου 2022 @2022 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε διακοπές ακριβώς πριν από την έναρξη της σκληρής προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπό την επίβλεψη του νέου προπονητή της Έρικ τεν Χαχ.

Ο Πορτογάλος σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, βρίσκεται μαζί με την γυναίκα του, Χεορχίνα, και τα πέντε παιδιά τους στην Μαγιόρκα, για να απολαύσουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους, πριν επιστρέψουν στο Μάντσεστερ.

Μετά τη λήξη των υποχρεώσεων του από την εθνική Πορτογαλίας και το Nations League, στο οποίο σκόραρε δύο τέρματα στην νίκη της επί της Ελβετίας με 4-0, και τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός από τον επαναληπτικό αγώνα, ο Ρονάλντο και η οικογένειά του ταξίδεψαν με ιδιωτικό τζετ.

Σύμφωνα με τη Sun, διαμένουν σε μια απομονωμένη πολυτελή βίλα, με τον ποδοσφαιριστή να στέλνει εκεί την Bugatti των 8,5 εκατομμυρίων λιρών, καθώς και ένα SUV Mercedes.

Ο 37χρονος διεθνής, καθώς και η γυναίκα του, θέλησαν να μοιραστούν στο προσωπικό τους προφίλ στο Instagram, μερικές στιγμές από τις διακοπές τους, λίγους μήνες μετά την γέννηση της κόρης του.

Tην περασμένη σεζόν ο Πορτογάλος φόρεσε 39 φορές την φανέλα της Γιουνάιτεντ, με απολογισμό 24 γκολ και τρεις ασίστ.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ