VIRAL

Ρονάλντο: Έσπασε τα κοντέρ, στην κορυφή των αναζητήσεων με 11 εκατ. τον μήνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από τους κορυφαίους αθλητές στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχει μεγάλη επιρροή στο κοινό και τους φαν του, γεγονός από τα νούμερα των searche. Ο Πορτογάλος σταρ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με κατά μέσο όσο 11 εκατ. αναζητήσεις τον μήνα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σπάει ρεκόρ μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά εκτός από τα social media και τους εκατομμύρια followers έσπασε τα κοντέρ και στις μηχανές αναζήτησης.

Ο 37χρονος Πορτογάλος έχει πετύχει σχεδόν τα πάντα στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα και παρά την ηλικία του δείχνει πως δεν βάζει ταβάνι στον εαυτό του, αλλά παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην παγκόσμια αθλητική σκηνή.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για τη ζωή του, το lifestyle του, και ό,τι τον αφορά είναι τεράστιο, γι' αυτό και πρόκειται για τον αθλητή με τα περισσότερα search σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού σύμφωνα με έρευνα το όνομά του αναζητείται κατά μέσο όρο 11 εκατ. φορές τον μήνα.

Η κατάταξη της κορυφαίας 10άδας αθλητές με τα περισσότερα search
Η κατάταξη της κορυφαίας 10άδας αθλητές με τα περισσότερα search

Μάλιστα, η διαφορά από τον δεύτερο της κατάταξης είναι αρκετά μεγάλη, με τον Αμερικανό παίκτη NFL, Ράιαν Ράμτσικ, να είναι 2ος με περίπου πέντε εκατ. search λιγότερα.

Ο Πορτογάλος σταρ έχει αφήσει πίσω του αθλητές όπως ο θρύλος του NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ έχει 145% περισσότερες αναζητήσεις από τον Λιονέλ Μέσι.

Στη 10 βρίσκονται επίσης, ο Νεϊμάρ, ο θρυλικός Τομ Μπρέιντι, που έχει κατακτήσει επτά φορές το Super Bowl, οι πιλότοι της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν, ενώ τη 10άδα συμπληρώνουν ο σούπερ σταρ του NFL, Άαρον Ρότζερς, και ο Ιρλανδός αστέρας του ΜΜΕ, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

TAGS VIRAL ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ