ΑΕΚ

Ριβάλντο: "Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ"

Ριβάλντο: "Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ"
Ριβάλντο

Ο Ριβάλντο με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Μπόλτον, αποθέωσε Ελλάδα, ΑΕΚ. Aιχμές Δέλλα για διαζύγιο

Ο βραζιλιάνος άσος, ο οποίος διαφημίζει τη χώρα μας, δήλωσε χαρούμενος για την πόλη την οποία μένει (Αθήνα), ενώ τόνισε πως μετά από τόσα χρόνια καριέρας σε υψηλό επίπεδο, είναι ικανοποιημένος που βρίσκεται ακόμα σε υψηλό επίπεδο και έχει τον δικό ρόλο του στην ΑΕΚ.
"Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος στην Ελλάδα. Αυτή είναι η πέμπτη μου χρονιά, έπαιξα τρεις σεζόν με τον Ολυμπιακό και τώρα είναι η δεύτερη στην ΑΕΚ. Η Αθήνα είναι υπέροχη πόλη και έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς. Για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή είναι η τέλεια πόλη", δήλωσε αρχικά ο σούπερ σταρ της "Ένωσης" και πρόσθεσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από δέκα χρόνια, όταν αναδείχτηκα κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, εξακολουθώ να παίζω ποδόσφαιρο, εξακολουθώ να τρέχω και να έχω το ρόλο μου στην ΑΕΚ. Είμαι ακόμα σε καλή κατάσταση και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο".


Ο "Ρίμπο" αναμένεται και φέτος να δώσει την ηγετική του φυσιογνωμία, όπως και πέρυσι, και να οδηγήσει την ΑΕΚ στην κορυφή. Μάλιστα, σε μια χρονιά με τις γνωστές απουσίες του Λυμπερόπουλου, του Δέλλα και του Ζήκου, είναι σίγουρο πως θα... πάρει τους συμπαίκτες του από το "χεράκι", με τη βοήθεια φυσικά του Μπασινά και του Κυργιάκου.

Δέλλας: "Έδειχναν ότι δεν θέλανε"


Ένας εκ των πρώην αρχηγών της ΑΕΚ που αλλάξανε το φετινό καλοκαίρι φανέλα, είναι και ο Τραιανός Δέλλας. Ο διεθνής αμυντικός, σε συνέντευξη του στην Sportday, αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση της καριέρας του, αλλά το σημαντικό είναι η άποψη που εξέφρασε για τη φυγή από την Ένωση.

"Δεν άντεχα κάποια πράγματα, κάποιες συμπεριφορές. Δεν μου ανανέωναν και το συμβόλαιο και γενικά δεν μου έδειξαν ότι με χρειάζονται. Κάποιος πρέπει να παίρνει το θάρρος των αποφάσεών του. Βρήκα το θάρρος και ήρθα στην Κύπρο. Είναι ένα στοίχημα που έβαλα με τον εαυτό μου", δήλωσε ο "Κολοσσός".

Ψάχνουν για ομάδα - Ενδιαφέρον από Ομόνοια


Το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση εστάλη από τον Γιώργο Δώνη. Ο Παναγιώτης Κονέ και ο Ταμαντανί Ενσαλίβα, δεν βρίσκονται στα πλάνα του τεχνικού της ΑΕΚ και πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας.

Το μήνυμα του Δώνη είναι πως δεν έχει εμμονές και αν κάποιος τον πείσει είτε θετικά είτε αρνητικά, αλλάζει τα πλάνα του. Συγκεκριμένα ο Ενσαλίβα βρισκόταν ψηλά στη λίστα των παικτών που θα χρησιμοποιούσε ο Έλληνας τεχνικός, αλλά τελικά ο "Καναδός" τον απογοήτευσε με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός ομάδας.

Αντίθετα ο Πλιάτσικας, που ήταν εκτός πλάνων, με τη καθημερινή του δουλειά στη θέση που ξέρει να παίζει -αμυντικός χαφ- άλλαξε τη γνώμη του Δώνη και έμεινε στο ρόστερ.

Όσο για τον Κονέ, ήταν αυτός που επιβεβαίωσε την αρχική άποψη του πρώην τεχνικού της Λάρισας. Ο Δώνης δεν τον ήθελε από την αρχή στην προετοιμασία και ο παίκτης παρέμεινε σε αυτή τη θέση και μετά το τέλος της
προετοιμασίας.

Πλέον, Κονέ και Ενσαλίβα ψάχνουν για ομάδες προκειμένου να συνεχίσουν την καριέρα τους. Για τον πρώτο είχε ακουστεί πριν από την προετοιμασία για ενδιαφέρον της Αταλάντα, αλλά μόνο για ελεύθερο.

Όσον αφορά τον Ενσαλίβα, εκτός από τη μεγάλη θέληση του Πανιωνίου για την επιστροφή, υπήρξε και η φημολογία που θέλει την Ομόνοια -αντίπαλο της ΑΕΚ για τους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ- να εξετάζει την περίπτωση του παίκτη.

Παρελθόν ο Αρουαμπαρένα


Μετά την υπογραφή του συμφωνητικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αρουαμπαρένα, ο πρώην "κιτρινόμαυρος" αναχώρησε χθες για την πατρίδα του, για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στην
Τίγκρε.

Ο Ροδόλφο Μάρτιν Αρουαμπαρένα, μπορεί να μην απέδωσε τα αναμενόμενα, αλλά για αυτό που διακρίθηκε ήταν ο επαγγελματισμός του, που ακόμα και στις τελευταίες δηλώσεις του, έπλεξε το εγκώμιο της ΑΕΚ και δήλωσε: "Φεύγω ως οπαδός της ΑΕΚ".

Αύριο ίσως να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.






























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ