ΑΕΚ

Χωρίς Μπασινά, Κυργιάκο με Ομόνοια

Χωρίς Μπασινά, Κυργιάκο με Ομόνοια
μπασινας κυργιακος

Δεν θα αγωνιστούν οι Μπασινάς, Κυργιάκος εναντίον της Ομόνοιας, όπως δήλωσε ο Γιώργος Δώνης

Ο τεχνικός της Ένωσης επεσήμανε πως κατά πάσα πιθανότητα οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές δεν θα είναι απόλυτα έτοιμοι για να χρησιμοποιηθούν απέναντι στην κυπριακή ομάδα.
" Οι Μπασινάς, Κυργιάκος δύσκολα θα είναι έτοιμοι με την Ομόνοια. Σε αυτό το ματς περιμένω καλύτερο ρυθμό", τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την αγγλική ομάδα: " Ήταν το πρώτο εντός έδρας ματς για μας. Είχε μέτριο προς αργό ρυθμό. Θέλουμε να ανεβάσουμε ταχύτητα και τέμπο. Η αποβολή του παίκτη της Μπόλτον μας έκανε κακό, γιατί θα βλέπαμε καλύτερο ματς. Οι Ενσαλίβα, Κονέ δεν υπολογίζονται. Για τον Μπλάνκο πρέπει να λειτουργεί σωστά και η υπόλοιπη ομάδα ώστε να βρει πεδίο δράσης".

Χετεμάι: " Σε αυτή την ομάδα θέλω να παίζω"

Ο σκόρερ της ΑΕΚ στον αγώνα με την Μπόλτον με ωραίο μακρινό σουτ, Περπαρίμ Χετεμάι, υπογράμμισε: " Νικήσαμε μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά έχουμε μπροστά μας καιρό για βελτίωση. Να παίξουμε ακόμη καλύτερα, τόσο με αντίπαλο την Ομόνοια όσο και με τον Παναθηναϊκό".

Όσον αφορά στη θέση που έχει στην ομάδα, δήλωσε: " Όποιος έχει την ευκαιρία να σουτάρει το κάνει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη εντολή να σουτάρω συχνά. Ο κόουτς με εμπιστεύεται, μπορώ να παίζω πιο απελευθερωμένα μαζί του. Πέρυσι δεν είχα την ευκαιρία να παίξω πολύ στην ΑΕΚ του Φερέρ και πήγα στην Καλαμαριά. Εκεί έκανα κάποια καλά ματς, αλλά νιώθω πιο έτοιμος να προσφέρω στην ΑΕΚ. Σε αυτή την ομάδα θέλω να παίζω".






TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ