ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρεπό, ξεκούραση και Ξάνθη

Ρεπό, ξεκούραση και Ξάνθη
Γκούμας, Ενακαρίρε, Κοβάσεβιτς, Παναθηναϊκός

Οι "πράσινοι" ξεκουράζονται (ρεπό και χθες) λόγω του ρεπού στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και στρέφουν το βλέμμα τους στην Ξάνθη

Μετά την ασπίδα υπεράσπισης που άσκησε για τους παίκτες του, παρά το γεγονός ότι στους ίδιους έκανε ορισμένες συστάσεις επί του αγωνιστικού επιπέδου, ο Ζοσέ Πεσέιρο ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του για τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Ξάνθη.
Απαντες στο "τριφύλλι" θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες με το "τριφύλλι" και ταυτόχρονα στην κορυφή της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενοι πιθανή απώλεια της πρωτοπόρου ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος έχει έναν ακόμα λόγο για να είναι ικανοποιημένος ενόψει της προετοιμασίας του, αφού η ομάδα του δεν έχει υποχρεώσεις στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αφού έχει ρεπό.

Αγωνία για "κάπτεν" και "Ενάκα"

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα του 47χρονου προπονητή εστιάζονται στην παρουσία ή όχι του Γιάννη Γκούμα και του Τζόζεφ Ενακαρίρε.

Οι δύο υψηλόσωμοι αμυντικοί που είχαν μείνει εκτός πλάνων από το ματς στο Αλκαζάρ θα φανεί από σήμερα αν έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στα προβλήματα και τεθούν στην διάθεση του προπονητή τους, ή χάσουν και το ματς με τους Ακρίτες.

Απών με Κρητικούς ο Δημούτσος

Την 13η αγωνιστική με αντίπαλο τον ΟΦΗ αποφασίστηκε από την "πράσινη" ΠΑΕ να εκτίσει την τιμωρία της μιας αγωνιστικής από τις τέσσερις κάρτες που συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα ο Ελίνι Δημούτσος.

Βάσει των κανονισμών, ο παίκτης και η ομάδα του έχουν δικαίωμα να επιλέξουν σε ποιον από τους τέσσερις προσεχείς αγώνες της ομάδας του θα απουσιάσει εκτίοντας την ποινή του.

Ετσι, προτιμήθηκε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ από αυτές απέναντι σε Ξάνθη (εντός), Ηρακλή (εκτός) και Πανιώνιο (εκτός).



















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ