ΑΕΚ

Πρόταση στον Βαρέλα... "Ντρογκμπά"

Πρόταση στον Βαρέλα... "Ντρογκμπά"
Βαρέλα

Η διοίκηση της ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του Μανουέλ Βαρέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Σιλβέστρε Μανουέλ Γκονσάλβες Βαρέλα...



Ο 22χρονος άσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Βιτόρια Σετουμπάλ, έχει κλέψει τις καρδιές του Λορένσο Σέρα Φερέρ και του Ντέμη Νικολαϊδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΑΕΚ συναντήθηκε με τον Πάουλο Μπαρμπόσα (ο οποίος είναι και μάνατζερ του Ζούλιο Σέζαρ) και στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Βαρέλα. Η ΑΕΚ φέρεται να προχώρησε σε πρόταση και σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Βαρέλα στην εφημερίδα SportDay: "Ναι, είναι αλήθεια γίνονται συζητήσεις για τον Βαρέλα. Ο παίκτης θέλει ΑΕΚ".


Στη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση αναφέρθηκε και η εφημερίδα "Correio da Manha" με τίτλο: "Σπόρτινγκ και ΑΕΚ διαπραγματεύονται για τον Βαρέλα". Για τον συγκεκριμένο παίκτη έχει κάνει αναφορά και το επίσημο site της ΟΥΕΦΑ συγκρίνοντας τον με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά της Τσέλσι. Συγκεκριμένα ανέφερε πως: "Έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον Ντρογκμπά και σε λίγα χρόνια θα κοστολογείται, με 35 εκατ. ευρώ"! Πάντως για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και ομάδες από την Ιταλία και την Πορτογαλία, αλλά ο δικέφαλος έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση.

Σειρά παίρνει ο Ρίμπο


Μετά και την επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη από την Πορτογαλία, ο τελευταίος μαζί με τον Σέρα Φερέρ έχουν βάλει σε... λειτουργία το σχέδιο Ριβάλντο. Οι δύο άνδρες κοιτάνε από όλες τις πλευρές τις προϋποθέσεις της απόκτησης του βραζιλιάνου σούπερ σταρ και όπως όλα δείχνουν μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν οι εξελίξεις. Πάντως, και από τις δύο πλευρές υπάρχει θετική διάθεση για να τα βρουν, με τον Ρίμπο να αρνείται προτάσεις από ΗΠΑ, Βραζιλία και Αραβικά Εμιράτα με πολλά εκατ ευρώ, δείχνοντας πως θέλει Ελλάδα και... ΑΕΚ.

Πάντως γύρω από την άλλη υπόθεση φημολογείται πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και απλά περιμένουν το τέλος των υποχρεώσεων του Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα Ριβάλντο με την ομάδα του Ολυμπιακού για να ανακοινωθεί η συμφωνία. Υπενθυμίζεται πως η προπονήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός τελειώνουν την Παρασκευή (25/05).

Πακέτο Μάλαρτζ και Κωστούλα...


Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Ξάνθης Αρκάντιους Μάλαρτζ και του κεντρικού της αμυντικού Θανάση Κωστούλα. Ο πολωνός γκολκίπερ έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα και ξεχώρισε για τις ικανότητές του κάτω από τα δοκάρια της Θρακιώτικης ΠΑΕ. Με δεδομένο πως οι "κιτρινόμαυροι" ενδιαφέρονται για την απόκτηση τουλάχιστον ενός τερματοφύλακα, η συγκεκριμένη κίνηση, σε περίπτωση υλοποίησης θα αποτελέσει σημαντική ενίσχυση για τα γκολπόστ της ΑΕΚ.

Όσον αφορά τον Θανάση Κωστούλα, οι ικανότητες του είναι γνωστές και με δεδομένη την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, αποτελεί σημαντική λύση. Σίγουρα ο έλληνας αμυντικός δεν "μαγεύει" με τις ικανότητές του, ωστόσο αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι το πάθος του και η αντοχή του σε κάθε αγώνα.

Ανακοίνωση για... Μαντούκα και... Μόρα


Η συμφωνία της ΑΕΚ για την απόκτηση του Μαντούκα ανακοινώθηκε και από την πρώην του ομάδα, την Μπενφίκα. Μάλιστα οι "Αετοί" της Λισαβώνας αναφέρουν πως σε περίπτωση μεταπώλησης διεκδικούν ποσοστό. Επίσης, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε και στις άριστες σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί με την Ένωση.

Τέλος, σε μια υπόθεση που δεν έχουν υπάρξει εξελίξεις, όπως είναι του Βαγγέλη Μόρα, χθες έγινε η πρώτη επίσημη ενημέρωση για το μέλλον του υψηλόσωμου αμυντικού αλλά όχι από την ΑΕΚ, αλλά από τον μάνατζερ του παίκτη και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα του Πασχάλη Παπαδόπουλου.

"Στο εξωτερικό θα προσπαθήσει να συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Μόρας. Η συνεργασία του με την ΑΕΚ λήγει στις 30 Ιουνίου και ήδη το γραφείο μας βρίσκεται σε επαφή με αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Προς το παρόν, παρά το γεγονός πως έχει δεχτεί κρούσεις από μεγάλους ελληνικούς συλλόγους, το ενδιαφέρον του εστιάζεται στο εξωτερικό".

















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ