EURO

Προπονητής Ισραήλ: "Θέλω να προκριθεί η Ρωσία"!

Προπονητής Ισραήλ: "Θέλω να προκριθεί η Ρωσία"!
Ουμπάροφ-Ισραήλ

Την επιθυμία του να προκριθεί η Ρωσία στην τελική φάση του Euro 2008 εξέφρασε ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ισραήλ, το οποίο αντιμετωπίζει το Σάββατο την "αρκούδα"!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής "Sun", ο προπονητής τερματοφυλάκων της εθνικής ομάδας του Ισραήλ, Αλεξάντερ Ουμπάροφ, αποκάλυψε ότι στον αγώνα με τη Ρωσία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του θα παραταχθεί με πολλούς νεαρούς παίκτες ενώ ο ίδιος εξέφρασε την προσωπική του επιθυμία για πρόκριση της "αρκούδας" στην τελική φάση του Euro 2008!
"Θα ήθελα η Ρωσία να προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, και για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει αυτοί να περάσουν νικηφόρα από το Ισραήλ", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ουμπάροφ και συνέχισε:

"Τους είπα ότι δεν θα είναι εύκολο, θα πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι. Στα 16 χρόνια που αναμειγνύομαι με την Εθνική Ισραήλ, δεν έχουμε κάνει τίποτα άλλο από το να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε ματς. Θέλω να προκριθεί η Ρωσία, αλλά μόνο στην περίπτωση που το αξίζει. Τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο, πουθενά αλλού".

Ο γεννημένος στη Ρωσία και παλιός γκολκίπερ της Σοβιετικής Ένωσης, Ουμπάροφ, έχει αποκτήσει την ισραηλινή υπηκοότητα, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την γενέτειρα χώρα του και είναι απόλυτα ενήμερος για την προετοιμασία της ομάδας του Γκους Χίντινκ ενόψει της αναμέτρησης με το Ισραήλ.

"Είναι παιχνίδι ζωής και θανάτου για τους Ρώσους. Μία νίκη επί του Ισραήλ θα τους φέρει στην Αυστρία το ερχόμενο καλοκαίρι. Ταξίδεψαν στην Κύπρο ενοψει του αγώνα προκειμένου να αποβάλλουν μέρος της πίεσης και θα φτάσουν εδώ μόλις την προηγούμενη ημέρα του αγώνα".

Παράλληλα, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός της απουσίας του άσου της Λίβερπουλ, Ζοσι Μπεναγιούν, από την αναμέτρηση, ο οποίος είναι τραυματίας και θα αποτελέσει μία σημαντική απουσία για την ομάδα του Ισραήλ.

"Είχα πολλές κλήσεις από τη Ρωσία που με ρωτούσαν για τον Μπεναγιούν.Τον φοβούνται πολύ, οπότε υποθέτω ότι είναι καλό για αυτούς που δεν θα αγωνιστεί. Είνα κρίμα που δεν θα παίξει.

Από τότε που έπαιζε ακόμα στη Ρασίνγκ Σανταντέρ στην Ισπανία, πολλές ρωσικές ομάδες τον ήθελαν. Ίσως όμως η απουσία του δώσει την ευκαιρία σε άλλα ταλέντα να δείξουν την αξία τους".



Να σημειωθεί ότι με δηλώσεις του σε μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του, ο Ισραηλινός αμυντικός Γιόαβ Ζιβ, υποστήριξε ότι τον νοιάζει η ομάδα του και όχι η Αγγλία.

"Θα πρέπει να παίξουμε από σεβασμό για την πατρίδα μας και τους οπαδούς μας. Όμως δεν δουλεύουμε για την Αγγλία. Δεν με ενδιαφέρει αν θα προκριθούμε ή όχι. Παίζω για το Ισραήλ, όχι για την Αγγλία".














TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ