EURO

"Θες να αποκλειστεί η Ρωσία; Στείλε e-mail"!

"Θες να αποκλειστεί η Ρωσία; Στείλε e-mail"!
Ισραήλ-Αγγλία

Οι "Times" καλούν τους Άγγλους φιλάθλους να στείλουν μηνύματα συμπαράστασης στο Ισραήλ για το ματς με τη Ρωσία, μέσω e-mail τους που θα δημοσιευτούν στην συγκεκριμένη εφημερίδα!

Την τελευταία απίστευτη... έμπνευση είχε η εφημερίδα "Times" η οποία προτρέπει τους Άγγλους φιλάθλους να στείλουν μηνύματα συμπαράστασης στο Ισραήλ για το ματς με τη Ρωσία, μέσω e-mail τους που θα δημοσιευτούν στην συγκεκριμένη εφημερίδα (τα οποία θα πρέπει να έχουν το μήνυμα "Καλή τύχη Ισραήλ" στο πεδίο όπου μπαίνει ο τίτλος του θέματος).
"Το Ισραήλ κρατάει τις τύχες του έθνους μας στα χέρια του, για το αν θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές το ερχόμένο καλοκαίρι στις Άλπεις με το συγκρότημα του ΜακΛάρεν.

Η γηπεδούχος ομάδα δεν έχει τίποτα να κερδίσει από αυτό το ματς, καθώς έχει αποχαιρετήσει τις ελπίδες της για πρόκριση, οπότε γιατί να μην τους στείλουμε μηνύματα συμπαράστασης;",

είναι το μήνυμα της εφημερίδας.

Ήδη έχουν δημοσιευτεί τα πρώτα σχόλια φιλάθλων μέσω της ιστοσελίδας των "Times", με πολλούς από αυτούς να εμψυχώνουν το Ισραήλ για να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Γκους Χίντινκ, και άλλους να κατηγορούν τους Άγγλους για τις μεθόδους που ακολουθούν προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους!

Ιδού μερικά χαρακτηριστικά -και απολαυστικά- μηνύματα φιλάθλων:

1. Είμαι από τη Ρωσία και θέλω να απευθυνθώ στους Άγγλους. Παιδιά, έχετε απίστευτο ποδοσφαιρικό έθνος, σπουδαία εθνική ομάδα διαχρονικά, όχι όμως τώρα. Που είναι η υπερηφάνειά σας; Θα έπρεπε να ντρέπεστε που ζητάτε νίκη από το Ισραήλ απέναντι στη Ρωσία, η οποία αξίζει περισσότερο την πρόκριση από εσάς. Το ξέρετε αυτό, και ξέρετε ότι η Ρωσία θα νικήσει το Ισραήλ. England, die to lose...

2. Ας ελπίσουμε να νικήσει το Ισραήλ, αν και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η Αγγλία να προκριθει μετά τις εμφανίσεις της στα προκριματικά.

3. B'hatzlacha! (Καλή τύχη στα εβραϊκά). Όλοι οι συγγενείς μου ζουν τώρα στο Ισραήλ, οπότε τους υποστηρίζουμε όλοι και ελπίζουμε ότι θα νικήσουν τη Ρωσία. Τις πιο θερμές μου ευχές.

4. Πάμε γερά Ισραήλ. Ξέρω ότι έχετε αντιμετωπίσει πιο δυνατές ομάδες από το Ισραηλ και τα έχετε καταφέρει. Δεν πρόκειται να σου ευχηθώ καλή τύχη, δεν πρόκειται να την χρειαστείτε. Όμως θα φωνάζω για εσάς από την Αμερική

5. Ένα μήνυμα καλής τύχης για την ποδοσφαιρική ομάδα του Ισραήλ. Μπορείτε να κερδίσετε τους Ρώσους ή ακόμη και να πάρετε την ισοπαλία. Έξω από τη Ρωσία είναι μία ομάδα της σειράς, ενώ ακόμη και εντός έδρας είναι ελάχιστα καλύτεροι από εσάς.

6. Έχω βρεθεί στη χώρας σας και μπορώ να πω ότι είναι ένα υπέροχο μέρος. Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ, σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ, μην τους αφήσετε να νικήσουν.

7. Δεν ξέρετε ότι το ματς μεταξύ Ισραήλ-Ρωσία είναιι προαποφασισμένο, και αυτό γιατί πόλλοι Ρώσοι μεγιστάνες είναι από το Ισραήλ και θέλουν να βοηθήσουν τη μητέρα Ρωσία! Λυπάμαι, αλλά η Αγγλία θα παρακολουθήσει το Euro από την τηλεόραση!! Παρακολουθώ φανατικά την Πρέμιερ Λιγκ όμως δεν πρόκειται ούτε η Ρωσία να χάσει στο Τελ Αβίβ ούτε η Κροατία στα Σκόπια...


















TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ