ΑΕΛ

Πρόκριση με τεσσάρα για Λάρισα

Πρόκριση με τεσσάρα για Λάρισα
New Image

Η κάτοχος του τροπαίου Λάρισα έκανε έναν υγιεινή περίπατο, επικρατώντας με 4-0 εκτός έδρας της Ηλιούπολης και παίρνοντας το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας

To πρώτο ημίχρονο δεν είχε μεγάλες συγκινήσεις, με τους παίκτες της Ηλιούπολης να κάνουν δύσκολη τη ζωή των παικτών του Γιώργου Δώνη και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Στο δεύτερο μέρος όμως είχαμε παράσταση για έναν ρόλο, με τους "βυσσινί" να αποδεικνύουν μέσα στο γήπεδο τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που τους χώριζε από την αντίπαλό τους, αποφεύγοντας έτσι να πέσουν θύμα έκπληξης, όπως έγινε την Τρίτη με ΠΑΟΚ (κυρίως) και Λεβαδειακό (δευτερευόντως).

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να "ξεκλειδώσουν" για πρώτη φορά την άμυνα της Ηλιούπολης στο 54ο λεπτό, με τον Σαρμιέντο να τροφοδοτεί τον Μπακαγιόκο μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και ο δεύτερος με πλασέ να κάνει το 1-0 για τους κατόχους του τροπαίου.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Λάρισα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, καταφέρνοντας να πετύχει τρία τέρματα αλλά να δημιουργήσει και άλλες ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ.

Το 2-0 έγινε με κεφαλιά του Κόζλεϊ στο 68', τρία λεπτά αργότερα ο Λαμπρόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από συνδιασμό τριών παικτών της Λάρισας για να κάνει το 3-0, ενώ το "κερασάκι στην τούρτα" πρόσθεσε ο Πάρα, ο οποίος με πλασέ στο 85΄ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τους Θεσσαλούς.







TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ