ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος 1-1 (5-6 πεν.)

Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος 1-1 (5-6 πεν.)
ατρομητος-πανηγυρικο

Στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας πέρασε ο Ατρόμητος, που προκρίθηκε στα πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου

Αν και χρειάστηκε να φτάσει στη διαδικασία των πέναλτι, ο Ατρόμητος προκρίθηκε στη "φάση των 16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Γκιγέρμο Όγιος νίκησε 6-5 στα πέναλτι τον ΑΣΚ Ολυμπιακό στο Βόλο, αφού η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν ισόπαλες 1-1.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 12' με το πέναλτι του Κατσαρού. Την "εσχάτη των ποινών" κέρδισε ο Γεωργιάδης, ο οποίος ανατράπηκε από τον Ανατολάκη μέσα στην περιοχή. Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΑΣΚ Ολυμπιακό να προηγείται, ωστόσο το σκορ άλλαξε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Οι Σίριο και Λουτσιάνο συνδυάστηκαν, με τον πρώτο να βρίσκεται τελικά σε θέση βολής, από την οποία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων στο 47'.

Το σκορ δεν άλλαξε στην κανονική διάρκεια, αλλά και την παράταση του αγώνα, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να οδηγηθεί στα πέναλτι. Εκεί (κι ενώ το σκορ ήταν 5-5), με όλους τους παίκτες να έχουν βρει το στόχο, ο Κοντέων δεν κατάφερε να σκοράρει για λογαριασμό του ΑΣΚ Ολυμπιακού Βόλου, καθώς "νικήθηκε" από τον Μιχαηλίδη. Αμέσως μετά, ο Ρόβας έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και την έστειλε στα δίχτυα του Βεζυρίδη, χαρίζοντας στον Ατρόμητο τη νίκη με 6-5.




TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ