ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Προέχει η Μπόλεσλαβ"

"Προέχει η Μπόλεσλαβ"
Μπόβιο, Σαλπιγγίδης, Παναθηναϊκός, αναχώρηση

Μουνιόθ, "Σάλπι" και Ρομέρο έδωσαν σύνθημα νίκης ενόψει Μλάντα Μπόλεσλαβ (02/11, 21:15 Mega)

"Μετά το ματς με την Μλάντα θα ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα είναι στο μυαλό μας, αλλά θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε αυτόν μετά το παιχνίδι της Πέμπτης.

Στόχος μας είναι η νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει βλέψεις και κάνει φέτος το ντεμπούτο της στην Ευρώπη",

δήλωσε σχετικά ο Ισπανός τεχνικός στην αναχώρηση του συλλόγου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (21:15, Mega) με την Μλάντα Μπόλεσλαβ για το δεύτερο ματς του 7ου όμιλου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Σαλπιγγίδης: "Νίκη με Μλάντα και ΟΣΦΠ"

Σε συνάρτηση με τα όσα δήλωσε ο 49χρονος τεχνικός και οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Σεμπαστιάν Ρομέρο που εκπροσώπησαν τους συμπαίκτες τους. Ο διεθνής επιθετικός μίλησε για νίκη κόντρα στους Τσέχους αφού ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος όγω της ιστορίας του να κερδίζει στην Ευρώπη, αλλά και για νίκη στο ντέρμπι με τον "αιώνιο" την Κυριακή, μίλησε ο "Σάλπι".

Ο πρώτος σκόρερ των "πράσινων" έστειλε παράλληλα μήνυμα στον κόσμο, τονίζοντας: " Ελπίζουμε με τις εμφανίσεις μας να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, ώστε να μας βοηθήσει".Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής επιτετικός του "τριφυλλιού πριν την αναχώρηση των "πράσινων":

-Δημήτρη, πολλοί λένε ότι παιχνίδι με την Μλάντα Μπόλεσλαβ είναι σε δεύτερη μοίρα από τη στιγμή που ακολουθεί ο Ολυμπιακός...
"Για εμάς τους ποδοσφαιριστές δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί είναι ένα παιχνίδι του ΟΥΕΦΑ. Θέλουμε να προκριθούμε και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη γι' αυτό και δεν το βλέπουμε έτσι. Θέλουμε να κερδίσουμε και αυτόν τον αγώνα, όπως και το επόμενο ο οποίος είναι πολύ σημαντικός".

- Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι το παιχνίδι της χρονιάς; Γιατί αν κερδίσει η ομάδα και βαθμολογικά θα πλησιάσει τον Ολυμπιακό και θα υπάρξει ενθουσιασμός στον κόσμο.
"Ακριβώς. Είναι πολύ σημαντικό ματς. Σε περίπτωση που δεν κερδίσουμε θα μείνουμε πολύ πίσω. Οπότε είναι μία μεγάλη ευκαιρία παίρνοντας τη νίκη να πλησιάσουμε και τον Ολυμπιακό".

-Ο κόσμος θέλει μία μεγάλη νίκη. Φέτος έδωσε δυναμικό «παρών» με τον Ιωνικό απογοητεύτηκε. Επέστρεψε με την ΑΕΚ το ίδιο. Τι μήνυμα θέλετε να δώσετε εσείς οι παίκτες;-
"Εμείς θέλουμε να στηρίζουν οι οπαδοί την ομάδα συνέχεια και είναι ό,τι καλύτερο να παίζουμε με γεμάτες κερκίδες. Ελπίζουμε με τις εμφανίσεις μας να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, ώστε να μας βοηθήσει".

- Με την έλευση και του νέου προπονητή μπορείς να προσδιορίσεις πότε θα είναι ο Παναθηναϊκός αυτός που θέλετε και εσείς και ο κόσμος;
"Νομίζω ότι τα δείγματα είναι ήδη θετικά. Παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι, θα συνεχίσουμε τη δουλειά και νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο".

-Κάποιοι παίκτες έχουν πει ότι υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης και κάποιοι ότι είναι ψυχολογικό. Νιώθετε ότι μπορείτε να αντέξετε τα συνεχόμενα παιχνίδια;
"Είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα, όπου υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να αντεπεξέλθουμε σε όλες τις υποχρεώσεις και πρέπει να το κάνουμε".



Ρομέρο: "Μυαλό και σε δύο ματς"

Σχεδόν ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του "Τσιρόλα" στο "Ελ. Βενιζέλος". Ο Σεμπάστιαν Ρομέρο υποστήριξε ότι οι "πράσινοι" σκέφτονται τα δύο παιχνίδια που έρχονται την Πέμπτη (με Μλάντα) και την Κυριακή (με ΟΣΦΠ): " Καταφέραμε να πάρουμε μια πολύτιμη νίκη στην Θεσσαλονίκη επί του Ηρακλή και πλέον έχουμε δυο δύσκολα ματς ένα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με την Μλάντα και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. To μυαλό μας βρίσκεται και στα δυο παιχνίδια και πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί.


Για την Μλάντα γνωρίζουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ επικίνδυνη, άλλωστε μας την ανέλυσε και ο προπονητής μας. Είναι σημαντικό παιχνίδι και στόχος μας είναι να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στην Τσεχία ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση μας στην επόμενη φάση".

Ο Αργεντίνος επιθετικός μίλησε και για το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, λέγοντας: " Ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι από τα σημαντικά παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό. Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα και αποτελεί πρόκληση για μας. Είναι διαφορετικό ματς από αυτό με την Μπόλεσλαβ, γιατί την Κυριακή θα αγωνιστούμε μόνο για τη νίκη".

Νίλσον: "Βήμα για πρόκριση"



" Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ευρωπαϊκό ματς. Η Μλάντα είναι πολύ καλή ομάδα και αυτό μας το τόνισε ο προπονητής μας. Εξάλλου, στην έδρας της κατάφερε να αποκλείσει και την Μαρσέιγ.

Γνωρίζουμε επίσης ότι στην άμυνα έχει προβλήματα και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευθούμε. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή απόδοση και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από την Τσεχία. Eτσι, θα πραγματοποιήσουμε και ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Δεν θέλω να πω κάτι για το ντέρμπι, μπροστά μας έχουμε την Μλάντα

" ήταν το σχόλιο του Σουηδού μεσοαμυντικού, Μίκαελ Νίλσον.

Aντονσον: "Θέλω πολύ να παίξω με ΟΣΦΠ"



Από την πλευρά του ο συμπατριώτης του και τραυματίας, Μίκαελ Αντονσον, είπε χαρακτηριστικά για την πορεία της αποθεραπείας του: " Πλέον νιώθω πολύ καλύτερα. Ο τραυματισμός στο πόδι δεν με ενοχλεί τόσο και ελπίζω τις επόμενες ημέρες να είμαι ακόμα καλύτερα. Θέλω πάρα πολύ να παίξω κόντρα στον Ολυμπιακό. Ξέρω τι σημαίνει για την ομάδα μου αυτό το παιχνίδι και ελπίζω να τα καταφέρω".

Με "Παπ" και Μάριο

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι (13.30) της Τετάρτης στην Παιανία και γευμάτισαν πριν αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο. Στην αποστολή για την αναμέτρηση απέναντι στη Μλάντα Μπόλεσλαβ συμπεριελήφθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές των "πρασίνων", πλην των τραυματιών Γκονζάλες και Κώτσιου.

Κανονικά στην αποστολή βρίσκονται οι Παπαδόπουλος και Γκαλίνοβιτς, παρά το γεγονός πως δεν πρόκειται ν' αγωνιστούν. Το "τριφύλλι" αναχώρησε με πτήση τσάρτερ για την Πράγα στις 15.40 και στην συνέχεια θα μεταβούν οδικώς στο Μπόλεσλαβ.

Οι παίκτες του Μουνιόθ θα κάνουν προπόνηση στο γήπεδο "Μέτσκι" στις 21.15, ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο Μουνιόθ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ