ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δαγκώνει" η Μπόλεσλαβ

"Δαγκώνει" η Μπόλεσλαβ
παναθηναικος

Ο Βίκτορ Μουνιόθ ανέλυσε στους παίκτες του την Μπόλεσλαβ και τους προειδοποίησε για τα δυνατά σημεία των Τσέχων

Γι' αυτό στην προπόνηση της Τρίτης ανέλυσε στους "πράσινους" τη νέα δύναμη του Τσέχικου ποδοσφαίρου, καθώς πρόκειται για μια ομάδα άκρως επικίνδυνη απο την μεσαία γραμμή και μπροστά. "Έχουμε μπροστά μας ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, άρα δύσκολο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, καθώς η Μπόλεσλαβ είναι καλή ομάδα" τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

"Μέγιστη προσοχή στο γήπεδο"

Στη συνέχεια ο Βίκτορ Μουνιόθ αναφέρθηκε στη νίκη των Τσέχων επί της Μαρσέϊγ (4-2), με την οποία εξασφάλισαν την πρόκριση στην φάση των ομίλων του UEFA CUP. "Το γεγονός οτι κατάφερε να νικήσει με 4-2 τη Μαρσέϊγ στην έδρα της και να την αποκλείσει απο τους ομίλους της διοργάνωσης τα λέει όλα. Χρειάζεται να δείξουμε μέγιστη προσοχή στο γήπεδο. Παίζουν με σύστημα με 4-4-2 και ρισκάρουν κατά την διάρκεια του αγώνα, καθώς ανεβαίνει ο ένας μέσος για να παίξει κοντά στους δυο επιθετικούς.

Ο τερματοφύλακας τους είναι καλός, όμως έχει πρόβλημα στις εξόδους του και στα γυρίσματα της μπάλας. Κορυφαίος στην αμυντική γραμμή είναι ο Μπρεζίνσκι. Στην μεσαία γραμμή πρέπει να προσέξουμε τον Ματεγιόφσκι που έχει ελεύθερο ρόλο, ενώ οι δυο επιθετικοί (Πέτσκα, Κούλιτς) συνεργάζονται καλά και δημιουργούν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Βεβαίως έχει και τις αδυναμίες της στην άμυνα, κάτι που θ' αναλύσουμε όταν θα δούμε το DVD για να δούμε πως θα τις εκμεταλλευθούμε" ξεκαθάρισε ο Ισπανός τεχνικός.

Σεβασμός και προσοχή

Όπως καταλαβαίνει κάποιος απο την ομιλία του Βίκτορ Μουνιόθ, ο Ισπανός τεχνικός ξέρει οτι η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι "όλα τα λεφτά", όμως δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στην αναμέτρηση με την Μπόλεσλαβ, αφού δεν θέλει να έρθει ένα αρνητικό αποτέλεσμα που μπορεί να διαταράξει το κλίμα στ' αποδυτήρια, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι των "αιωνίων".

"Χτυπήθηκε" απο γαστρεντερίτιδα η Μπόλεσλαβ

Τις τελευταίες μέρες στην Μλάντα Μπόλεσλαβ βρίσκονται σε... φάση ανάρρωσης, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές προσβλήθηκαν απο γαστρεντερίτιδα. Τα πρώτα κρούσματα έκαναν την εμφάνιση τους πριν τον αγώνα με την Σλάβια που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Η διοίκηση του συλλόγου προσπάθησε να κρατήσει μυστικό το συγκεκριμένο γεγονός, όμως τα κρούσματα αυξήθηκαν, με αποτέλεσμα την Τρίτη τα ΜΜΕ της Τσεχίας να έχουν εκτενή αναφορά στο θέμα, με τους εκπροσώπους της ομάδας πάντως να τονίζουν οτι δεν θα υπάρχουν απουσίες στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ερωτηματικό ο Ματεγιόφσκι

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι ο μέσος, Μάρεκ Ματεγιόφσκι. που μαζί με τον Μάρτιν Άμπραχαμ (αμυντικός) δεν προπονήθηκε την Τρίτη και η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση είναι αμφίβολη προς το παρόν. Αντίθετα, οι επιθετικοί Κούλιτς και Πέτσκα προπονήθηκαν κανονικά, κάτι που σημαίνει οτι είναι στην διάθεση του Ντοούσαν Ουρίν.

Πανικός... για Ολυμπιακό
Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν μέχρι και τώρα τα εισιτήρια του ντέρμπι των "αιωνίων" την Κυριακή (05/11). Η ζήτηση αναμένεται από την Πέμπτη όπου θα πωλούνται εισιτήρια και στο Ολυμπιακό στάδιο.

Τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ (στη Λ. Κύμης και τον Σταθμό «Ειρήνη») θα μείνουν κλειστά την Τρίτη και την Τετάρτη, αφού από εκεί θα διατίθενται εισιτήρια μόνο για τον αγώνα ΑΕΚ-Λιλ.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για το κυριακάτικο ντέρμπι (19:00) μέχρι και την Τετάρτη μόνο από τη Λ. Αλεξάνδρας (θύρες 4 και 11) και πιο συγκεκριμένα από τις 11:00 έως τις 19:00 (τις ίδιες ώρες θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια την Παρασκευή και το Σάββατο). Την Κυριακή, στη Λ. Αλεξάνδρας, εισιτήρια θα πωλούνται από τις 9:00 έως τις 13:00.

Στη Λ. Κύμης και τον Σταθμό «Ειρήνη», τα εκδοτήρια από Πέμπτη έως και Κυριακή θα είναι ανοιχτά 11:00 με 19:00. Στη Β.Α. είσοδο θα δίνονται εισιτήρια μόνο την ημέρα του αγώνα, από τις 16:00 έως τις 19:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 20 έως 45 ευρώ. Εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο θα διατίθενται για τις θύρες 5 και 15 έναντι 10 ευρώ.
























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ