ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Τσεχία άπαντες...

Στην Τσεχία άπαντες...
παναθηναικος / πανηγυρικο

Απαντες στην αποστολή για Τσεχία αλλά το μυαλο σε ΟΣΦΠ. Ιβανσιτς: "Δεν θέλω να χάσω το ματς"

Πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής, υπάρχει το νέο "ευρωπαϊκό ραντεβού" του συλλόγου με την Μλάντα Μπόλεσλαβ, για το πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 7ουομίλου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Οι "πράσινοι" με μια νίκη στην πρεμιέρα τους στο θεσμό (επί της Χάποελ του Σουμ και σε συνάρτηση με την ισοπαλία στο Ραπίντ-Παρί) έχει το περιθώριο να παίξει ελεύθερα στην Τσεχία και ότι καλό πάρει από το ματς, θα είναι θετικό. Ομως ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος δεν προτρέχει... (ενόψει Ολυμπιακού) έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τον αγώνα με την Μλάντα και αναμένεται να επιστήσει την προσοχή των παικτών του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναχωρεί με όλους... στην αποστολή



Οι "πράσινοι" αναχωρούν το απόγευμα της Τετάρτης (15:40μ.μ) για την Τσεχία και ο Ισπανός προπονητής ζήτησε να πάνε όλοι οι παίκτες μαζί στην αποστολή ενώ στα πλάνα του είναι να κάνει και κάποιες άλλαγές στο βασικό σχήμα.

Μετά την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, ο 49χρονος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή η οποία θα πάει στο Μπόλεσλαβ ωστόσο αναμένεται να πάρει όλους τους ποδοσφαιριστές μαζί του ακόμα δηλαδή τον τραυματία Δημήτρη Παπαδόπουλο αλλά και τους Γκαλίνοβιτς, Αντονσον που έχουν προχωρήσει στο θέμα επιστροφής τους. Αντίθετα, εκτός πιθανώς να μείνουν οι Γκονζάλες και Κώτσιος.

Ο αρχηγός των "πράσινων" θα προφυλαχθεί σίγουρα με σκοπό να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει αφούτο πρήξιμο δεν έχει υποχωρήσει και όλα θα φανούν πιο καλά μετά το επόμενο 24ωρο.

Τέλος επίσημα ο Τσάλινγκερ

Τη λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Γκέραρντ Τσάλινγκερ, ανακοίνωσε η "πράσινη" ΠΑΕ, κάτι που περίμενε ο ίδιος ο γυμναστής μετά την απομάκρυνση του Χανς Μπάκε, παρόλο που μέχρι και σήμερα ως επαγγελματίας βοήθησε σε ότι του ζητήθηκε.

Η ανακοίνωση...


" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γκέραρντ Τσάλινγκερ".

Χαλαροί ρυθμοί...

Σε χαλαρούς ρυθμούς γυμνάστηκαν οι παίκτες του "τριφυλλιού" σήμερα και το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο και αποκατάσταση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Έκι Γκονζάλες και Μίκαελ Άντονσον ενώ θεραπεία έκαναν οι Ηλίας Κώτσιος και Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ιβανσιτς: "Δε θα το χάσω..."

Την επιθυμία να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέφρασε με δηλώσεις του στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Αντρέας Ίβανσιτς. Ο Αυστριακός προπονητής έκανε μια μικρή αποτίμηση των τελευταίων ημερών και των πρόσφατων αγώνων του Παναθηναϊκού, αναλύοντας και το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, για να γνωστοποιήσει ότι δεν πρόκειται να παίξει με την Μλάντα στηνΤσεχία.

" Δεν με πειράζει που δεν θα παίξω με την Μλάντα Μπόλεσλαβ, στον εκτός έδρας αγώνα μας για το κύπελλο UEFA την Πέμπτη, αφού μετά θα παίξω στον αγώνα των αγώνων την Κυριακή, με τον Ολυμπιακό, στο Ολυμπιακό στάδιο, τον οποίο δε θα χάσω σε καμία περίπτωση", σχολίασε ο Αντρέας Ιβανσιτς.

Πανικός... για Ολυμπιακό

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν μέχρι και τώρα τα εισιτήρια του ντέρμπι των "αιωνίων" την Κυριακή (05/11). Η ζήτηση αναμένεται από την Πέμπτη όπου θα πωλούνται εισιτήρια και στο Ολυμπιακό στάδιο.

Τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ (στη Λ. Κύμης και τον Σταθμό «Ειρήνη») θα μείνουν κλειστά την Τρίτη και την Τετάρτη, αφού από εκεί θα διατίθενται εισιτήρια μόνο για τον αγώνα ΑΕΚ-Λιλ.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για το κυριακάτικο ντέρμπι (19:00) μέχρι και την Τετάρτη μόνο από τη Λ. Αλεξάνδρας (θύρες 4 και 11) και πιο συγκεκριμένα από τις 11:00 έως τις 19:00 (τις ίδιες ώρες θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια την Παρασκευή και το Σάββατο). Την Κυριακή, στη Λ. Αλεξάνδρας, εισιτήρια θα πωλούνται από τις 9:00 έως τις 13:00.

Στη Λ. Κύμης και τον Σταθμό «Ειρήνη», τα εκδοτήρια από Πέμπτη έως και Κυριακή θα είναι ανοιχτά 11:00 με 19:00. Στη Β.Α. είσοδο θα δίνονται εισιτήρια μόνο την ημέρα του αγώνα, από τις 16:00 έως τις 19:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 20 έως 45 ευρώ. Εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο θα διατίθενται για τις θύρες 5 και 15 έναντι 10 ευρώ.




































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ