ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χαμόγελα για νίκη όχι και για "Παπ"

Χαμόγελα για νίκη όχι και για "Παπ"
σαλπιγγιδης

Αισιόδοξοι για το μέλλον οι "Σάλπι", "Παπ" και Ιβανσιτς μετά το "διπλό" με τον "Γηραιό". "Τρέχουν" για ΟΣΦΠ με "Παπ"

Σαλπιγγίδης: "Επίπεδο αντάξιο του ταλέντου της ομάδας"

Επιστροφή στο σκοράρισμα για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που μια μέρα μετά την ονομάστική του εορτή έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό του και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ο "χρυσός" σκόρερ κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια του Καυτατζογλείου, τόνισε ότι η ομάδα του δουλεύει προκειμένου να φτάσει στο αντάξιο επίπεδο του ταλέντου που διαθέτει:

« Το ζητούμενο σε κάθε αναμέτρηση είναι να φτάνουμε στη νίκη. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα παλέψαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στο τέλος τα καταφέραμε.

Οι τρεις βαθμοί έχουν σημασία, ειδικά όταν τους παίρνεις σε μια τόσο δύσκολη έδρα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά ώστε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα και αυτό νομίζω πως άρχισε να φαίνεται και στο γήπεδο.

Έχουμε, όμως, πολύ δρόμο ακόμα και ακόμα περισσότερη δουλειά να κάνουμε για να φτάσουμε σε ένα επίπεδο αντάξιο του ταλέντου της ομάδας



».

Παπαδόπουλος: "Παίξαμε καλά και έξυπνα"

Ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που αποχώρησε τραυματίας (με διάστρεμμα) στο 72ο λεπτό και δεν αποκλείεται να χάσει τα δύο σημαντικά παιχνίδια (με Μλάντα και Ολυμπιακό) που ακολουθούν προς απογοήτεση των φίλων της ομάδας αλλά και του τεχνικού επιτελείου.

Συμπεράσματα για την τελική κατάσταση της υγείας του "Παπ" αναμένεται να βγουν έπειτα από τις σημερινές ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο αρχηγός του συλλόγου και θα εκτιμηθούν από το ιατρικό επιτελείο. Πάντως ο διεθνής επιθετικός θα απουσιάσει σίγουρα από το ματς της Πέμπτης στην Τσεχία για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ ενώ εξαιρετικά δύσκολα θα προλάβει το μεγάλο ντέρμπι με τον "αίωνιο" αντίπαλο.

" Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού εκτός από εμάς τη νίκη ήθελε κι ο Ηρακλής για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Παίξαμε καλά και έξυπνα. Ίσως θα έπρεπε να έχουμε καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι. Κερδίσαμε πάντως καθαρά" υποστήριξε ο άτυχος παίκτης για το ματς και την νίκη μετά το τέλος.

Ιβανσιτς: "Προσοχή σε Μλάντα και μετά Ολυμπιακό"

Η ατυχία ωστόσο είχε "χτυπήσει" πιο νωρίς το "πράσινο" στρατόπεδο όταν ο Αντρέας Ίβανσιτς σε κάποια φάση του πρώτο μέρους τραυματίστηκε. " Μου κόπηκε η αναπνοή", δήλωσε ο Αυστριακός μέσος λίγο πριν η αποστολή των "πρασίνων" πετάξει για την Αθήνα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

" Ακόμα και τώρα που μιλάω δε νιώθω καλά" έλεγε ωστόσο διαβεβαίωνε όπως και το ιατρικό επιτελείο ότι η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία ενόψει των δύο επόμενων καθοριστικών αναμετρήσεων.

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση ο Ιβανσιτς έξω από τα αποδυτήρια, υποστήριξε: " Μετά από την ήττα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ήταν ένα δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, το οποίος έπρεπε να κερδίσουμε. Το πετύχαμε, έχοντας μάλιστα καλή απόδοση.

Ήταν καλό που δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αν και δεν πετύχαμε αντίστοιχα γκολ. Είναι ένας τομέας που δουλεύουμε και θα δουλέψουμε περισσότερο. Ακολουθεί τώρα το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα κοιτάξουμε μετά από το παιχνίδι με τη Μλάντα. Εκεί θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας

».

Ράμματα ο Βίκτορ

Η χθεσινή επιτυχία παραλίγο να είχε άλλη μια απώλεια αφού ο Βίκτορ σε μια εναέρια "μονομαχία" με τον Γεωργιάδη τραυματίστηκε ωστόσο δεν ήταν μεγάλη η "ζημιά" αφού αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με μαυρισμένο μάτι και δύο ράμματα στα χείλη.

Συγχαρητήρια από Μήτσου

Η νίκη στο Καυτατζόγλειο άλλαξε άρδην το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας μετά την ήττα από την ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα. Σε πανηγυρικό τέμπο μετά το τέλος του αγώνα οι "πράσινοι" (διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες) έδειχναναπόλυτα ικανοποιημένοι και για του λόγου το αληθές ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μήτσου κατέβηκε στα αποδυτήρια με την λήξη του αγώνα κόντρα στον "Γηραιό" και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους.

Ο Αλαν Κέλι σφυρίζει με Μλάντα

Ο Ιρλανδός διαιτητής Άλαν Κέλι θα διευθύνει την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Μλάντα Μπόλεσλαβ στην Τσεχία για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάρτιν Μολόνεϊ και Μπάρι Μακ Ντόνελ.

Ηττα για Μλάντα, νίκες για Ραπίντ και Παρί

Την ήττα γνώρισε η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Μλάντα Μπόλεσλαβ στον εντός έδρας αγώνα της 12ης αγωνιστικής του τσεχικού πρωταθλήματος με την Σλάβια Πράγας με 3-1, η οποία ωστόσο δεν την "έριξε" από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Φορτ (15'), Βλτσεκ (53') και Καλίβοντα (77') για να μειώσει ο Ρόλκο στο 88' για τους γηπεδούχους. Κούτσερα, Σεβίνσκι (55' Χόλουμπα), Μπρεζίνσκι, Ρόλκο, Πάλατ, Σέντλασεκ, Σμέρντι (79' Ράινοχ), Ματεγιόφσκι, Ορντος (70' Κόνγκα), Κούλιτς και Πέσκα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν.

Η έτερη αντίπαλος του "τριφυλλιού", Ραπίντ Βουκουρεστίου νίκησε με 3-1 την Κλουζ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του ρουμανικού πρωταθλήματος ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας την Ρεν με 1-0 στο "Παρκ Ντε Πρενς" χάρη σε γκολ του Ντιανέ στο 44'.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με ΟΣΦΠ


Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ντέρμπι της Κυριακής με τον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία αναφέρει σχετικα:

" Ενημερώνουμε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι από σήμερα 30.10.06 εώς και την Τετάρτη 1.11.06 τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ (Λ. Κύμης και σταθμός ΗΣΑΠ "Ειρήνη") θα παραμείνουν κλειστά. Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής 5.11.06 με τον Ολυμπιακό τις ημέρες αυτές, θα γίνεται μόνο από τα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4 και Θύρα 11). Από την Πέμπτη 2.11.06 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ θα λειτουργήσουν κανονικά."












































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ