ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πριμ Λαυρεντιάδη και ανακοίνωση κατά ΣΚΑΪ

Πριμ Λαυρεντιάδη και ανακοίνωση κατά ΣΚΑΪ
κοσμος οπαδοι φιλαθλοι καραϊσκακη τσαμπιονς λιγκ

Πριμ 200.000 Λαυρεντιάδη. Ανακοίνωση κατά ΣΚΑΪ. Γιαννάκης: "Άξιοι της μοίρας". Τραυματίες τρεις αστυνομικοί

Συγκεκριμένα οι Κυριακίδης και ο Ρογκόπουλος βρέθηκαν στα "ερυθρόλευκα" αποδυτήρια, έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη στο ΟΑΚΑ και στην συνέχεια τους ανακοίνωσαν πριμ 200.000 ευρώ αν έπαιρναν το τρίποντο κόντρα στους Ακρίτες.
Η νίκη βέβαια δεν ήρθε ποτέ, το πριμ χάθηκε, όμως το σημαντικό για το μέλλον του Ολυμπιακού είναι πως ο Λαύρεντης Λαυρεντιάδης είναι έτοιμος να ασχοληθεί δυναμικά και το δείχνει έμπρακτα.

Ο ισχυρός άνδρας όχι μόνο αναμένεται να πάρει μεγάλο ποσοστό των μετοχών της ΠΑΕ, αλλά θα είναι από τους πρωταγωνιστές στον νέο Ολυμπιακό, όπως δείχνουν τα πράγματα.

Ανακοίνωση κατά ΣΚΑΪ


Ανακοίνωση εξέδωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ καταγγέλοντας τον τηλεοπτικό σταθμό "ΣΚΑΪ" για το θέμα που έβγαλε στην δημοσιότητα περί εισιτηρίων, χαρακτηρίζοντας το θέμα αναληθές και δυσφημιστικό. Οι Πειραιώτες είναι μάλιστα έτοιμοι να προβούν σε νόμιμες ενέργειες.

Tην οργή της για το θέμα που έφερε στο φως ο "ΣΚΑΪ" εξέφρασε με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε σχέση με το θέμα που προβάλλεται από την τηλεοπτική ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΚΑΪ ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ελεγχθεί με προσωρινό έλεγχο από το ΔΕΚ (μέχρι 11/09), είναι σε εξέλιξη τακτικός έλεγχος των χρήσεων 2006-2009, έχει ελεγχθεί τον 03/09 από την ΔΟΥ ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ για το θέμα των εισιτηρίων και ελέγχθηκε πρόσφατα τον 03/10 από το ΥΠΕΕ χωρίς να διαπιστωθεί οποιαδήποτε παράβαση οφειλόμενη σε απόδοση ΦΠΑ εισιτηρίων.

Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι θέμα που προβάλει ο ΣΚΑΪ είναι αναληθές, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και είναι δυσφημιστικό για την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δηλώνει ότι θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εναντίον όλων εκείνων που συμμετείχαν στην διαμόρφωση και προβολή του θέματος αυτού.

Με την ευκαιρία προκαλεί εντύπωση στην ΠΑΕ και στους φιλάθλους της ο επιλεκτικός, επίμονος και συνεχής έλεγχος (είναι η μοναδική ΠΑΕ που ελέγχεται για το θέμα των εισιτηρίων - συνδέσμων) μιας ΠΑΕ που η οργάνωση, ο έλεγχος, η συνέπεια στην απόδοση φόρων (έχουν αποδοθεί φόροι ύψους 90 εκ. ευρώ από το 1993 μέχρι σήμερα) θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και όχι αντικείμενο αυθαίρετων και δυσφημιστικών δημοσιευμάτων και «ερευνών»".



*Να σημειωθεί πως την Μεγάλη Δευτέρα ο Ολυμπιακός θα προβεί σε διαμαρτυρία στην Superleague και αναμένεται να κάνει μήνυση κατά παντός υπεύθυνου για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ.

Γ. Παπαδόπουλος: "Άξιοι της μοίρας μας"

Με απόλυτη ειλικρίνεια για την τραγική εικόνα του Ολυμπιακού μίλησε ο Γιάννης Παπαδόπουλος, υπογραμμίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές είναι άξιοι της μοίρας τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως αν είχαν στραβοπατήσει οι "πράσινοι" τώρα θα χτυπούσαν το κεφάλι τους.

" Μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ στραβοπατήσαμε σήμερα. Είμαστε άξιοι της μοίρα μας. Αν έχανε σήμερα ο Παναθηναικός βαθμούς στο Περιστέρι θα χτυπάγαμε το κεφάλι μας. Οφείλουμε στα επόμενα παιχνίδια να παίξουμε καλύτερα και να κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα πλέι οφ", ήταν τα λόγια του νεαρού μέσου.

Όσκαρ: "Ανεξήγητο..."



Ο Όσκαρ προσπαθεί να εξηγήσει την κατάσταση του φετινού Ολυμπιακού και την ισοπαλία με την Ξάνθη στο "Γ. Καραϊσκάκης", μάταια όμως! Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μίλησε για άμυνα της Ακριτικής ομάδας και ελπίζει σε βελτίωση στα πλέι οφ: "Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τι συνέβη. Δεν μπορέσαμε να ξεκλειδώσουμε την άμυνα του αντιπάλου. Είδατε την εικόνα μας σήμερα. Πρέπει να βελτιωθούμε ενόψει πλέι οφ".

Όσο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Όσκαρ απέφυγε να μιλήσει, στηρίζοντας τον Μπάντοβιτς: "Δεν θέλω να πω κάτι για τον Βαλβέρδε, αλλά αυτή τη στιγμή ο προπονητής κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Πρέπει να στηρίξουμε τον κ. Μπάντοβιτς και να ασχοληθούμε με τις υποχρεώσεις μας".



Γκσπούρνινγκ: "Ίσως να μην είναι αρκετό..."

Από την πλευρά της Ξάνθης, μίλησε ο ΜVP της αναμέτρησης, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, που ήταν εμφανώς χαρούμενος, όμως υπογράμμισε πως ίσως αυτός ο βαθμός να μην είναι αρκετός για την σωτηρία.

" Είναι σημαντικό να παίρνεις βαθμούς στο Καραισκάκη. Πήραμε σήμερα έναν βαθμό που μπορεί όμως να μην είναι αρκετός. Για μένα είναι σημαντικό που βγήκα MVP και που έκανα ένα καλό ματς. Σήμερα όλοι οι παίκτες δουλέψαμε σκληρά και δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει ευκαιρίες", δήλωσε ο πορτιέρο της Ξάνθης.

Τρεις αστυνομικοί τραυματίες

Στο μεταξύ, τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν την σέντρα του αγώνα έξω από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είχαν ως αποτέλεσμα τραυματισμούς αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, από τις συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομικούς τραυματίστηκαν 3 άνδρες της αστυνομίας. Ο ένας πήγε στο σπίτι του, ενώ οι άλλοι δύο βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Ενοχλήσεις ο Τοροσίδης


Σ' ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Βασίλης Τοροσίδης που παραχώρησε την θέση του στον Τάσο Πάντο στο 66', ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο.

Το πρόβλημα του Έλληνα άσου δεν είναι σοβαρό και όπως έγινε γνωστό βγήκε αλλαγή για να προφυλαχθεί και όχι γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Εισιτήρια: 18.010
Εισπράξεις: 240.701













































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ