ΞΑΝΘΗ

Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη 0-0

Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη 0-0
νικοπολίδης τοροσίδης

Ο Ολυμπιακός έπαιξε ποδόσφαιρο μόνο για 20 λεπτά και έμεινε στο 0-0 με την παθιασμένη και διαβασμένη Ξάνθη

Mετά τον ΠΑΣ, την Καβάλα, τον Ηρακλή, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ήρθε η σειρά της Skoda Ξάνθης να φύγει με βαθμούς από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Σύνολο χαμένων βαθμών στο Φάληρο: 14! Οι Πειραιώτες με το μυαλό τους στην προηγούμενη Κυριακή και το ΟΑΚΑ, "κατέβηκαν" στο γήπεδο μόλις για 20 λεπτά, δημιούργησαν μόνο δύο ευκαιρίες και χάρισαν ένα πόντο και στην Ξάνθη, κάνοντας ακόμη πιο εύκολο το έργο του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα, αφού πλέον θέλει έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια.
Σ' ότι αφορά στο παιχνίδι, τα πρώτα 45 λεπτά οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις τους φέτος ("κάθε πέρσι και καλύτερα", που λένε), έκαναν αμέτρητα λάθη, δεν απείλησαν καθόλου την εστία της Ξάνθης, με αποτέλεσμα ο Γκσπούρνινγκ να παρακολουθεί αμέριμνος και οι συμπαίκτες του να τρίβουν τα χέρια τους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, έχασαν μια σπουδαία ευκαιρία με τον Μήτρογλου, διαμαρτυρήθηκαν σωστά για πέναλτι όταν ο Σουάνης έδιωξε με το χέρι μέσα στην περιοχή αλλά ο Παμπορίδης που ήταν δίπλα στην φάση σφύριζε... αδιάφορα, όμως το καλό τους πρόσωπο δεν κράτησε για πολύ. Τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το τέλος πέρασαν... δύσκολα με το θέαμα να είναι κάκιστο, όμως παρόλα αυτά ο Λούα Λούα θα μπορούσε να σκοράρει στις καθυστέρησεις, αλλά δεν τα κατάφερε και η αλήθεια είναι πως θα ήταν κρίμα για την Ξάνθη. Άλλωστε δεν άξιζε τη νίκη, αυτός ο Ολυμπιακός! Είτε ευθύνεται ο Γκσπούρνινγκ, είτε ο Παμπορίδης, το 0-0 ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα!

Αυτό το κατάλαβαν και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν ακόμη και στις καθυστερήσεις και έστειλαν γι' άλλη μια φορά ένα μήνυμα στην διοίκηση. Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε, έγινε και πάλι σύνθημα στα στόματα των φίλων των Πειραιωτών, που βλέπουν την ομάδα τους κάθε αγώνα και χειρότερη και θέλουν επιτέλους έναν κανονικό προπονητή στον πάγκο.

Όσο για την Ξάνθη, δεν είχε δύσκολο έργο σήμερα, πήρε αρκετά εύκολα ένα βαθμό μέσα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και πλέον ελπίζει για την σωτηρία. Με έξυπνη και σωστή τακτική, οι Ακρίτες είχαν "χτίσει" τείχος προς την εστία, δεν φοβήθηκαν τον Ολυμπιακό και δημιούργησαν μάλιστα κάποιες φάσεις για να σκοράρουν. Μεγάλος πρωταγωνιστής και "φύλακας άγγελος" ο Γκσπούρνινγκ που δύο φορές χρειάστηκε (Μήτρογλου, Λούα Λούα) και πήρε άριστα!
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης (66' Πάντος), Ραούλ Μπράβο, Στολτίδης. Γ. Παπαδόπουλος (60' Όσκαρ), Ντάτολο, Λούα Λούα, Ντάρμπισιρ, Μήτρογλου (83' Ντιόγκο).

Skoda Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Κωστούλας, Βάλλας, Τζάγκι, Μπούνγκα (73' Βασιλακάκης), Στίνγκα, Ζίεντσουκ (60' Σουάνης), Κιντάνα (90' Αλσαΐφι), Πόι, Στρμπα.
Με μια ματιά
Η μάχη των πάγκων

Με άκρως επιθετικό σύστημα 4-4-2 παρέταξε την ομάδα του ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Την "ερυθρόλευκη" εστία υπερασπίστηκε ο Νικοπολίδης, σέντερ μπακ ήταν ο Α.Παπαδόπουλος με τον Ζεβλάκοφ αντί του τραυματία Μέλμπεργκ, αριστερά ήταν ο Ραούλ Μπράβο, ενώ δεξιά ο Τοροσίδης. Στα χαφ ο Στολτίδης είχε δίπλα του τον Γιάννη Παπαδόπουλο αφού ο Μαρέσκα είναι τιμωρημένος, αριστερά ξεκίνησε ο Ντάτολο, δεξιά ο Λούα Λούα και επιθετικό δίδυμο ήταν ο Ντάρμπισιρ με τον Μήτρογλου.

Το ίδιο σύστημα επέλεξε και ο Νίκος Κεχαγιάς. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Γκσπούρνινγκ, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν ο Βάλλας με τον Κωστούλα, αριστερά ο Τζάγκι, δεξιά ο Μπέρτος, στα χαφ ήταν ο Στίνγκα και ο Στρμπα, αριστερά ο Ζίεντσουκ, δεξιά ο Κιντάνα και στην επίθεση ήταν ο Πόι με τον Μπούνγκα.

Οι Περιαιώτες με τα άσπρα σορτσάκια έπειτα από περίπου ένα χρόνο και την ώθηση του κόσμου που τους αποθέωσε για τη νίκη στο ΟΑΚΑ, μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν την ομάδα του Κεχαγιά, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Το σουτ του Μήτρογλου στο 2' μέσα από την περιοχή κόντραρε στον Τζάγκι, ενώ εκείνο του Ντάρμπισιρ στο 5' πέρασε πολύ άουτ και έτσι οι Ακρίτες κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους στο δυνατό πρώτο 5λεπτο του Ολυμπιακού.

Οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά προσπάθησαν να απαντήσουν μάλιστα με σουτ του Κιντάνα στο 8' όμως η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ. Αυτό βέβαια που ήθελε η Ξάνθη το πέτυχε, αφού ο ρυθμός στα επόμενα λεπτά έπεσε και ο χρόνος κυλούσε με τον Γκσπούρνινγκ να παρακολουθεί την εξέλιξη του αγώνα, δίχως καμία ανησυχία. Άλλωστε οι συμπαίκτες του είχαν κλείσει τέλεια όλους τους διαδρόμους προς την εστία και έκανα την δουλειά του πιο εύκολη....

Ο... βαρετός Ολυμπιακό και η έξυπνη Ξάνθη

Κάπως έτσι πέρασαν... βαρετά και δίχως ενδιαφέρον τα πρώτα 22 λεπτά και λέμε 22 γιατί σ' αυτό το λεπτό έγινε η πρώτη πραγματικά καλή φάση του αγώνα με πρωταγωνιστή τον Πόι. Ο επιθετικός της Ξάνθης μπήκε στην μεγάλη περιοχή, όμως το σουτ του δεν ήταν καλό και δεν ανησύχησε τον Νικοπολίδη που μπλόκαρε την μπάλα. Οι Ακρίτες... ξεθάρρεψαν και στο 23' ο Στίνγκα βλέποντας πως έχει χώρο έκανε ένα σουτ, όμως ούτε αυτό ήταν ικανό να... τρομάξει τους Πειραιώτες.

Βέβαια, οι "ερυθρόλευκοι" κι αν δεν είχαν τρομάξει τους παίκτες του Κεχαγιά! Οι γηπεδούχοι ήταν πραγματικά τραγικοί, δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάνω από 3 πάσες, έκαναν διαγωνισμό λαθών στο χώρο της μεσαίας γραμμής και οι αποστάσεις στις γραμμές ήταν μεγάλες. Μ' αυτά τα χάλια που έβλεπε λοιπόν ο Λούα Λούα είπε να τα κάνει όλα μόνος του. Ο Κονγκολέζος επιθετικός έκανε ένα τεχνικό σουτ στο 24', όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε λίγο άουτ.

Η φάση του Λούα Λούα πάντως ήταν μια παρένθεση στην κυριαρχία της Ξάνθης. Οι Ακρίτες είχαν θωρακίσει τα μετόπισθεν και απειλούσαν στις αντεπίθεσεις ή από στημένες φάσεις. Τρανό παράδειγμα η ευκαιρία στο 28' όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Στρμπα έκανε το πλασέ ανενόχλητος μέσα από την περιοχή, αλλά ο Νικοπολίδης μπλόκαρε και πάλι.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την έξυπνη τακτική τους και στο 36' σε μια αντεπίθεση, ο Μπούγκα θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ του δεν ήταν καλό και κατέληξε άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του.

Στο δεύτερο μέρος τίποτα δεν φάνηκε να αλλάζει για τους "ερυθρολεύκους" που διατηρήθηκαν σε πολύ χαμηλά στάνταρ απόδοσης και έκαναν λάθη ακόμη και στα πλάγια άουτ! Τα πρώτα λεπτά της επανάληψης πέρασαν χωρίς να το καταλάβουμε, όμως στο 53' ο Ολυμπιακός απείλησε επιτέλους τον Γκσπούρνινγκ. Οι Πειραιώτες χρειάστηκαν 53 ολόκληρα λεπτά για να δημιουργήσουν την πρώτη τους ευκαιρία στον αγώνα, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν, αφού βρήκαν απέναντί τους τον πορτιέρο της Ξάνθης. Συγκεκριμένα, ύστερα από σέντρα ακριβείας του Τοροσίδη από τα δεξιά, ο Μήτρογλου πετάχτηκε και πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γκσπούρνινγκ έδιωξε σε κόρνερ.

Οι Πειραιώτες ξύπνησαν, ο Παμπορίδης όχι...

Η φάση του Μήτρογλου ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού, που πάτησαν γκάζι προκειμένου να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ. Στο 54' ο Λούα Λούα προσπάθησε να σκοράρει με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά κι αυτό κατέληξε άουτ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν την αφόρητη πίεση στην περιοχή της Ξάνθης και ο Μπάντοβιτς προσπάθησε να βοηθήσει όσο περνά από το χέρι του, βάζοντας στη θέση Γιάννη Παπαδόπουλου τον Όσκαρ. Μια κίνηση με αρκετό ρίσκο, όμως δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς...

Όπως και να 'χει, οι Πειραιώτες είχαν κλείσει τους Ακρίτες στα καρέ τους, το παιχνίδι γινόταν στο μισό γήπεδο και έμενε να δούμε πόσο θα αντέξει η Ξάνθη. Στο 62' πάντως το "Γ. Καραϊσκάκης" σηκώθηκε στο πόδι και οι παίκτες του Μπάντοβιτς διαμαρτυρήθηκαν έντονα -και όχι άδικα- όταν μετά από κεφαλιά του Ζεβλάκοφ, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σουάνη, όμως ο διαιτητής ενώ ήταν κοντά στην φάση δεν έδωσε πέναλτι. Λάθος απόφαση από τον Παμπορίδη!

Από 'κει και πέρα, οι "ερυθρόλευκοι" πίεσαν μεν αλλά χωρίς αποτέλεσμα και όχι για πολύ... Όσο περνούσαν τα λεπτά, τα πόδια των παικτών του Μπάντοβιτς βάραιναν και το έργο γινόταν σαφώς πιο δύσκολο.

Αυτό προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν και οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά και λίγο έλειψαν να τα καταφέρουν στο 75' και στο 83'. Στην πρώτη φάση ο Σουάνης άνοιξε την μπάλα και κατέληξε άουτ ενώ βρισκόταν απέναντι από τον Νικοπολίδη, ενώ στην δεύτερη ο Στρμπα έκανε ωραία εκτέλεση φάουλ, αλλά ο πορτιέρο του Ολυμπιακού έδιωξε.

Και ενώ οι Πειραιώτες έμοιαζαν ανίκανοι να αντιδράσουν και όλα έδειχναν πως το 0-0 θα μείνει, ο Λούα Λούα βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ, αλλά έχασε μια ευκαιρία απ' αυτές που δεν χάνονται. Ο Κονγκολέζος βγήκε μόνος και ανενόχλητος απέναντι από τον Γκσπούρνινγκ όμως το πλασέ του δεν ήταν καλό και έτσι ο γκολκίπερ της Ξάνθης έδιωξε σε κόρνερ. Αυτή ήταν η μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού να "κλέψει" τη νίκη, όμως δεν τα κατάφερε και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
Συνέντευξη Τύπου
Μπόζινταρ Μπάντοβιτς (προπονητής Ολυμπιακού): " Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, ύστερα από μία μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Θεωρώ ότι μείναμε μία εβδομάδα πίσω, ήμασταν πάρα πολύ κακοί και απαράδεκτοι στο σημερινό παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, πάθος, θέληση, αλλά και διάθεση για να αλλάξουμε την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο".

Για την πρωτόγνωρη εμπειρία των πλέι οφ: " Σίγουρα, θα είναι δύσκολο. Θεωρούσα και αυτό έλεγα τις προηγούμενες ημέρες στα παιδιά πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα την Ξάνθη, καθώς επρόκειτο για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ιδιαίτερα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Σίγουρα, εκτός από μένα και οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, όπως και εγώ.

Σίγουρα, εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη για το σημερινό αποτέλεσμα. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα προετοιμάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα για τα παιχνίδια των πλέι οφ. Είμαι απογοητευμένος. Ο κόσμος έχει δίκιο να φωνάζει. Σήμερα, δεν ήμασταν καθόλου καλοί".





Νίκος Κεχαγιάς (προπονητής Skoda Ξάνθης): "Ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα για τη δική μου. Πιστεύω, ανταποκριθήκαμε. Συνεχίζουμε τη δύσκολη προσπάθεια που έχουμε αρχίσει. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, καθώς και στο σημερινό ματς, όπως και στα δύο προηγούμενα, κατέθεσαν την καρδιά και την ψυχή τους στο χορτάρι προκειμένου να σώσουν την ομάδα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις για την παραμονή, εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα δύο ματς που απομένουν και νομίζω στο τέλος ότι θα πανηγυρίσουμε τη σωτηρία. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε επιθετικά, στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για ένα γκολ, είχαμε και μία μεγάλη ευκαιρία από μία στημένη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός μάς άσκησε πίεση, είχε δύο καλές ευκαιρίες και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα".

Όλα τα λεφτά...
Τον Γκσπούρνινγκ που ναι μεν δεν είχε δύσκολο έργο, όμως όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Η φάση με τον Μήτρογλου κι αυτή με τον Λούα Λούα είναι η τρανή απόδειξη...
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Toν διαιτητή της αναμέτρησης, Βασίλη Παμπορίδη, που δεν έδωσε πέναλτι στο χέρι του Σουάνη μέσα στην περιοχή και ενώ ήταν πολύ κοντά στην φάση.

Το τραγικό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού! Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν από τις χειρότερες εμφανίσεις τους στα πρώτα 45 λεπτά, κάνοντας αμέτρητα λάθη και η εικόνα τους ήταν πραγματικά αποκαρδιωτική.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων Ολυμπιακός
(Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Στολτίδης. Γ. Παπαδόπουλος, Ντάτολο, Λούα Λούα, Ντάρμπισιρ, Μήτρογλου.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Ξάνθη
(Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Κωστούλας, Βάλλας, Τζάγκι, Μπούνγκα, Στίνγκα, Ζίεντσουκ, Κιντάνα, Πόι, Στρμπα
1' Έναρξη αγώνα
2' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μήτρογλου
Πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ο Μήτρογλου προσπάθησε να κάνει το γυριστό μέσα από την περιοχή, ύστερα από πάσα του Ντάρμπισιρ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Τζάγκι και απομακρύνθηκε.
5' Σουτ Ολυμπιακός Ντάρμπισιρ
Σουτ του Ντάρμπισιρ έξω από την περιοχή, η πορεία της μπάλας δεν ανησυχεί τον Γκσπούρνινγκ, αφού καταλήγει άουτ.
8' Σουτ Ξάνθη Κιντάνα
Πρώτη προσπάθεια για την Ξάνθη. Ο Κιντάνα κάνει το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, όμως η μπάλα περνά πάνω από τα δοκάρια του Νικοπολίδη.
17' Σχόλιο
Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής στον αγώνα. Μέτριος ρυθμός, καμία σημαντική φάση και αρκετά λάθη από τους παίκτες και των δύο ομάδων.
21' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Γ. Παπαδόπουλος
22' Ευκαιρία Ξάνθη Πόι
Καλή στιγμή για την Ξάνθη. Ο Πόι μπήκε μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, έκανε το σουτ από τα δεξιά, όμως ο Νικοπολίδης μπλόκαρε την μπάλα.
23' Σουτ Ξάνθη Στίνγκα
Ο Στίνγκα βρήκε χώρο έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού και έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ.
24' Σουτ Ολυμπιακός Λούα Λούα
Ωραίο τεχνικό σουτ του Λούα Λούα έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
28' Ευκαιρία Ξάνθη Στρμπα
Σημαντική ευκαιρία για την Ξάνθη να ανοίξει το σκορ. Ύστερα από κόρνερ ο Στρμπα ελεύθερος από το σημείο του πέναλτι έκανε το πλασέ στην κίνηση, όμως ο Νικοπολίδης έπεσε και μπλόκαρε.
35' Σχόλιο
Πολλά λάθη από τους παίκτες του Ολυμπιακού στην μεσαία γραμμή, με την Ξάνθη να έχει κλείσει καλά τους διαδρόμους.
36' Ευκαιρία Ξάνθη Μπούγκα
Άλλη μια καλή στιγμή για την Ξάνθη. Ο Κιντάνα κάνει συρτή σέντρα από τα δεξιά, ο Μπούγκα κάνει το πλασέ στη κίνηση όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
41' Σχόλιο
Πολύ κακός ο Ολυμπιακός του πρώτου μέρους. Πραγματικά, δεν βλέπεται...
45' Έναρξη καθυστερήσεων +1 λεπτό
45' Λήξη ημιχρόνου
Τέλος ενός πολύ κακού πρώτου ημιχρόνο, με ελαφρές αποδοκιμασίες.
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
53' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μήτρογλου
Η πρώτη καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι είναι γεγονός. Ωραία σέντρα του Τοροσίδη από τα δεξιά, ο Μήτρογλου πήρε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, αλλά ο Γκσπούρνινγκ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
54' Σουτ Ολυμπιακός Λούα Λούα
Σουτ του Λούα Λούα στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα καταλήγει άουτ.
54' Κίτρινη κάρτα Ξάνθη Τζάγκι
60' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Ο Σουάνης στη θέση του Ζίεντσουκ.
60' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Όσκαρ στη θέση του Γιάννη Παπαδόπουλου.
62' Σχόλιο
Ο Σουάνης σταματά την κεφαλιά του Ζεβλάκοφ με το χέρι μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν καταλογίζει πέναλτι. Στο πόδι όλο το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ και οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτύρονται έντονα.
63' Κίτρινη κάρτα Ξάνθη Βάλλας
66' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Πάντος παίρνει τη θέση του Τοροσίδη.
68' Κίτρινη κάρτα Ξάνθη Στίνγκα
73' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Ο Βασιλακάκης στη θέση του Μπούγκα.
75' Ευκαιρία Ξάνθη Σουάνης
Καλή στιγμή για την Ξάνθη, με τον Σουάνη να βγαίνει απέναντι από τον Νικοπολίδη, όμως άνοιξε πολύ την μπάλα και κατέληξε άουτ.
78' Σχόλιο
Έχει πέσει ο ρυθμός στα τελευταία λεπτά, μαζί και η πίεση των "ερυθρολεύκων" στα καρέ της Ξάνθης.
83' Ευκαιρία Ξάνθη Στρμπα
Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Στρμπα με δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, ο Νικοπολίδης πέφτει και διώχνει.
83' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Ντιόγκο στη θέση του Μήτρογλου.
87' Σχόλιο
Μπορεί το 0-0 να παραμένει, μπορεί ο Παναθηναϊκός να κερδίζει στο Περιστέρι, όμως ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει ξεσηκωθεί λες και η ομάδα του κερδίζει. Καπνογόνα και ασταμάτητο τραγούδι από τους "ερυθρόλευκους" οπαδούς.
87' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Πάντος
90' Σουτ Ολυμπιακός Ντάτολο
Σουτ του Ντάτολο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα στην αγκαλιά του Γκσπούρνινγκ.
90' Έναρξη καθυστερήσεων +4 λεπτά
90' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Ο Αλσαΐφι στη θέση του Κιντάνα.
90' Ευκαιρία Ξάνθη Λούα Λούα
Τρομερή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Λούα Λούα βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Γκσπούρνινγκ όμως το πλασέ του καταλήγει κόρνερ ύστερα από παρέμβαση του πορτιέρο της Ξάνθης.
90' Κίτρινη κάρτα Ξάνθη Γκσπούρνινγκ
90' Λήξη αγώνα

















































TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ