ΞΑΝΘΗ

To Sport24.gr στο Ολυμπιακός-Ξάνθη

To Sport24.gr στο Ολυμπιακός-Ξάνθη
κοσμος οπαδοι φιλαθλοι εξεδρες καραϊσκάκη κερκιδες

Ο "Μan on fire" Βασίλης Τοροσίδης, και η πιο δύσκολη χρονιά του Ντιόγκο. Μικροεπεισόδια στο Φάληρο

18:58 Οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ο ύμνος του Ολυμπιακού ηχεί από τα μεγάφωνα, ο κόσμος δεν σταματά το τραγούδι, τα καπνογόνα παίρνουν φωτιά και το παιχνίδι είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Καλή συνέχεια στο live του Sport24.gr. Παρατήση: με άσπρα σορτσάκια οι Πειραιώτες κάτι που είχαμε να δούμε από πέρυσι! Λέτε να το έκανα για γούρι; Ποιος ξέρεις...

18:52 Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν ξεχνούν τη νίκη στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός είναι πρωταγωνιστής στα συνθήματα.

18:48 Η ανάγνωση των συνθέσεων ζέστανε τον κόσμο, που χειροκρότησε Βάλλα και Κωστούλα, ενώ όταν ακούστηκε η ενδεκάδα των Πειραιωτών άρχισαν και τα συνθήματα.

18:45 Οι δύο ομάδες πήγαν στα απόδυτήρια και όλα είναι έτοιμα για την σέντρα.

18:31 Έχουμε και τις συνθέσεις των ομάδων. Ξεκινάμε από τους γηπεδούχους. Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Στολτίδης. Γ. Παπαδόπουλος, Ντάτολο, Λούα Λούα, Ντάρμπισιρ, Μήτρογλου.

Skoda Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Κωστούλας, Βάλλας, Τζάγκι, Μπούνγκα, Στίνγκα, Ζίεντσουκ, Κιντάνα, Πόι, Στρμπα.

18:27 Μικροεπεισόδια έξω από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και αστυνομικούς.

18:19 Όλα μαζί μας έπεσαν! Βγήκαν από τα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Είναι και η νίκη στο ΟΑΚΑ βλέπετε, που ζέστανε τον κόσμο...

18:18 Δεν προλάβαμε να γράψουμε την σκέψη μας και οι "ερυθρόλευκοι" γκολκίπερ άρχισαν το ζέσταμα. Αποθέωση για τον Αντώνη Νικοπολίδη και την παρέα του από τον λίγο κόσμο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

18:16 Όλη η ομάδα της Ξάνθης στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου προθερμαίνεται πριν από την σέντρα του αγώνα. Εντύπωση μας προκαλεί πως ακόμη δεν έχουν βγει ούτε οι τερματοφύλακες του Ολυμπιακού.

18:10 Στον αγωνιστικό χώρο οι τερματοφύλακες της Skoda Ξάνθης για ζέσταμα. Αποδοκιμάστηκαν χλιαρά...

Ντιόγκο: "Η πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας μου"


Μετά από περίπου 1 μήνα (20 Φλεβάρη τραυματίστηκε στην Κρήτη) ο Ντιόγκο Λούις Σάντο επιστρέφει στην αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στην Skoda Ξάνθη και το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα φιλοξενεί συνέντευξή του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μιλά για τους τραυματισμούς του χαρακτηρίζοντας την φετινή χρονιά ως την πιο δύσκολη της καριέρας τους, δηλώνει πως στόχος του είναι να βελτιώνεται καθημερινά, ενώ για το... μάθημα που έχει πάρει φέτος.

Τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Ντιόγκο:

Για το πώς έζησε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, την περασμένη Κυριακή (21/3): " Ήταν πραγματικά ένα παιχνίδι δύσκολο, καθώς όλοι έλεγαν ότι εμείς δεν θα κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, όμως εμείς πήραμε αυτό που είχαμε ως στόχο, τη νίκη. Μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη. Όσο για το πώς το έζησα, θα ήθελα να πω ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα να παρακολουθώ το παιχνίδι από την τηλεόραση και να μην μπορώ να βοηθήσω. Θα ήθελα να μπω στο παιχνίδι, όμως πραγματικά πανηγύρισα πολύ στο γκολ που πετύχαμε".

Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε προσωπικό επίπεδο: " Είναι για μένα η πιο δύσκολη χρονιά από τότε που άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο, αλλά πιστεύω ότι σε όλες τις περιπτώσεις μαθαίνεις πράγματα. Έτσι και εγώ, προσπαθώ να μαθαίνω και από τις δυσκολίες, όπως φέτος. Τη φετινή χρονιά θέλω να την βλέπω σαν ένα μάθημα, για το πώς είναι να βρίσκεσαι στα δύσκολα".

Για τις αιτίες της δύσκολης φετινής σεζόν: " Κοιτάξτε, κατ' αρχήν είχα τραυματισμούς για αρκετά μεγάλο διάστημα, ενώ κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει μία καλή ή κακή χρονιά. Ήταν για μένα ένα μάθημα, όπως είπα και πριν. Αισθάνομαι πολύ καλά, καθώς δεν πονάω καθόλου, όμως χρειάζομαι ρυθμό προκειμένου να μπω στην ομάδα για να συμβάλλω και εγώ στο να τελειώσουμε καλά τη χρονιά".

Για τους στόχους του ως ποδοσφαιριστής: " Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι καθημερινά και να φτάσω σε όσο πιο υψηλό επίπεδο γίνεται".

Και μιας που δεν βλέπουμε τίποτα αξιοσημείωτο μέχρι στιγμής στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου, πάμε να δούμε την στήλη "πάσες" του επίσημου προγράμματος, που φιλοξενεί τον Βασίλη Τοροσίδη.

Αγαπημένη ταινία: Το "Man of Fire" με τον Ντέντζελ Ουάσινγκτον
Αγαπημένο φαγητό: Γεμιστά
Αγαπημένη πόλη/χώρα: Ξάνθη
Παρατσούκλι: Τόρο
Αγαπημένη ηλεκτρονική συσκευή: Υπολογιστής
Αγαπημένο τραγούδι: Το "Σε τι χρειάζομαι εγώ" του Τερζή αλλά μου αρέσουν πολύ και τα ποντιακά.
Καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου: Το πρώτο πρωτάθλημα το 2007, το πρώτο Κύπελλο το 2008 και το πρώτο διπλό στην Ευρώπη
Καλύτερο γκολ στην καριέρα μου: Όταν έπαιζα με την Ξάνθη απέναντι στον Ηρακλή και με τον Ολυμπιακό το δεύτερο γκολ με την ΑΕΚ
Πιο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή μου: Ο πατέρας μου
Η Ελλάδα με μια λέξη: Ιδανική για διακοπές
Γούρι: Δεν έχω, κάνω μόνο πάντα τον σταυρό μου
Αγαπημένο αυτοκίνητο: Αυτό που έχω τώρα(BMW)
Αγαπημένο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι μου: Το πάθος
Στον ελεύθερό μου χρόνο: Χαλαρώνω στο σπίτι μου και συναντώ τους φίλους μου για καφέ
Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής: Δεν το έχω σκεφτεί γιατί πάντα αυτό ήθελα να γίνω.

17:20 Να 'μαστε από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" σχεδόν 1μιση ώρα πριν την σέντρα του αγώνα Ολυμπιακός-Ξάνθη. Ο κόσμος στις εξέδρες είναι ακόμη ελάχιστος, ο καιρός ανοιξιάτικος, αλλά ο άνεμος δυνατός!






















































TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ