ΙΝΤΕΡ

Πολίλο: "Φοβόμαστε τον κόσμο"

Πολίλο: "Φοβόμαστε τον κόσμο"
πολιλο

Στο πλαίσιο του φιλικού νέων ΠΑΟ-Ίντερ ο γεν. διευθυντής των Ιταλών τόνισε πως φοβάται το ΟΑΚΑ

11 εμείς 12 ο Παναθηναϊκός!


Πιο συγκεκριμένα ο Πολίλο είπε: "Φοβόμαστε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, καθώς είναι γνωστό ότι δημιουργεί μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα. Συνεπώς εμείς θα αγωνιστούμε με 11 παίκτες ενώ ο Παναθηναϊκός με 12!"

"Όπως και να’ χει όμως τόσο εμείς όσο και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτές τις συνθήκες και να αγωνιστούμε".





Φυσικά δεν παρέλειψε να πει και δυο λόγια για τον αγώνα των Νέων που είχε φιλανθρωπικό αλλά και εορταστικό χαρακτήρα λόγω της κοινής συμπλήρωσης 100 χρόνων ιστορίας τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για την Ίντερ: "Είναι πάρα πολύ ευχάριστο τόσο για την Ίντερ όσο και για μένα να βρίσκομαι στην Αθήνα και ιδιαίτερα σε αυτό εδώ το γήπεδο (σ.σ. τη Λεωφόρο), καθώς αυτή είναι η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού".

"Το παιχνίδι των δεύτερων ομάδων μας είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί γίνεται για να γιορτάσουν οι δύο ομάδες τα 100 χρόνια από την ίδρυση τους. Πρόκειται για 100 χρόνια σημαντικής ιστορίας και για τις δύο ομάδες. Γι’ αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό το φιλικό ιδιαίτερα μια μέρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι του Champions League".





Κανονικό το γκολ με την Κατάνια


Off the record, ο Ερνέστο Πολίλο, τόνισε πως το δεύτερο γκολ της Ίντερ στον αγώνα πρωταθλήματος με την Κατάνια ήταν κανονικό, ισχυριζόμενος πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή την ώρα που την έπιασε στα χέρια του ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων!

Αντωνιάδης: "Να παίξουμε για να κερδίσουμε"

Εκτός από τον Ερνέστο Πολίλο σε δηλώσεις προχώρησαν τόσο ο Αντώνης Αντωνιάδης, όσο και ο Βασίλης Παρθενόπουλος. Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού τόνισε: "Πέρα από το Champions League και τους μεγάλους αγώνες, το ποδόσφαιρο έχει κι άλλες εκφάνσεις, όπως είναι ο κοινωνικό του χαρακτήρας. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προέβη σε αυτή την εκδήλωση με τα δώρα, τα εφέ και τις εκπλήξεις για να τονίσει αυτόν τον διαφορετικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου. Τα όποια έσοδα θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού".

Όσον αφορά στο παιχνίδι της Τρίτης ο "ψηλός" είπε: "Εντάξει, όπως και να το κάνουμε η Ίντερ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και χρειάζεται προσοχή. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, χρειάζεται πολλή αυτοσυγκέντρωση. Νομίζω ότι έχουμε καλή ομάδα που ακόμα δεν έχει αποδώσει αυτό που μπορεί. Ωστόσο οι παίκτες μας πρέπει να παίξουν για να κερδίσουμε".



Να καθιερωθούν οι αγώνες Νέων


Για το φιλικό των Νέων ο Αντώνης Αντωνιάδης ελπίζει να είναι ο προάγγελος μιας διοργάνωσης ευρωπαϊκού χαρακτήρα σε επίπεδο νέων. " Ο Παναθηναϊκός πρότεινε στην Ίντερ αυτό το φιλικό παιχνίδι ενόψει και του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση των δύο ομάδων και αυτό μπορεί να αποτελέσει προάγγελο για μια διοργάνωση εφάμιλλη του Champions League σε επίπεδο νέων με τα παιχνίδια να διεξάγονται πριν τους αγώνες των μεγάλων ομάδων."



Παρθενόπουλος: "Πρωτοπόρος ο Παναθηναϊκός"


Με τη σειρά του ο Βασίλης Παρεθνόπουλος είπε: "Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος και προέβη στη διεξαγωγή αυτού του φιλικού για τον εορτασμό των 100 χρόνων αλλά και για να αποδείξει πως το ποδόσφαιρο είναι μεταξύ άλλων φορέας κοινωνικών μηνυμάτων. Αυτό θέλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να περάσει σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους".

Ενώ για τον εναρκτήριο αγώνα του Champions League ήταν πολύ αισιόδοξος τονίζοντας: " Δεν είναι δυνατόν να μην είμαι αισιόδοξος με αυτούς τους παίκτες που έχει η ομάδα. Θέλω οι παίκτες να τα δώσουν όλα για τη νίκη και αυτό θα δώ".



Χρύσα Αργυρού: "Σημαντική πρωτοβουλία"


Η υπεύθυνη επικοινωνίας του Χαμόγελου του Παιδιού Χρύσα Αργυρού είπε: "Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την πρωτοβουλία της. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις από τα παιδιά για τα παιδιά. Τα έσοδα θα δοθούν στην οργάνωση μας και αυτό δείχνει τον κοινωνικό χαρακτήρα της ομάδας. Ευχόμαστε να συνεχίσει και με άλλες παρόμοιες ενέργειες και ευχόμαστε στην ομάδα του Παναθηναϊκού κάθε επιτυχία".



Γκολάρα ο Πετρόπουλος!


Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο αγώνας ανάμεσα στους Νέους του Παναθηναϊκού και της Ίντερ έληξε ισόπαλος με 1-1. Το γκολ του τριφυλλιού πέτυχε ο Αντώνης Πετρόπουλος με εξαιρετικό αριστερό σουτ στο γάμα της εστίας των νερατζούρι.

Λίγο νωρίτερα ο Σωτήρης Νίνης είχε στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι από το σημείο του πέναλτι. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Σιόντης με αυτογκόλ λίγο πριν το τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σωτήρης Νίνης, ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο Στέφανος Σιόντης και ο Ορέστης Καρνέζεης που είναι εκτός αποστολής για τον αγώνα του Champions League ήταν βασικοί στην ομάδα του Κώστα Ταράση έχοντας πολύ καλή απόδοση.

















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ