ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεσέιρο: "Πέρασαν το τεστ φιλοσοφίας"

Πεσέιρο: "Πέρασαν το τεστ φιλοσοφίας"
Πεσειρο

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα, την απόδοση αλλά και την νίκη των παικτών του εμφανίστηκε ο Πεσέιρο

Ζοσέ Πεσέιρο: "Πέρασαν το τεστ φιλοσοφίας"



Απόλυτα ευχαριστημένος για την νέα επιτυχία στην Ευρώπη και την συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, εμφανίστηκε ο 47χρονος Ζοσέ Πεσέιρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την εικόνα της ομάδας του αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι κορυφής στην Ελλάδα.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτούς τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δείχνουν θέληση κι αποφασιστικότητα. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, κυρίως στην ποιοτική κατοχή της μπάλας.

Είχα πει στους παίχτες ότι αυτό το ματς θα ήταν ένα τεστ για τη φιλοσοφία που θέλω να ακολουθήσουμε και το πέρασαν.

Ήταν μια δίκαιη νίκη. Σταθήκαμε και τυχεροί που δεν μπήκε το πέναλτι. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ήμασταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Η άμυνα έπαιξε ψηλά και δεν αφήσαμε τα μπακ της Κοπεγχάγης να βγάζουν τις επικίνδυνες σέντρες τους. Πλέον το μυαλό μας στρέφεται αποκλειστικά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ"





είπε ο τεχνικός των "πράσινων" κ. Πεσέιρο.

Γιώργος Καραγκούνης: "Θύμισε βραδιές Τσάμπιονς Λιγκ"



Με τον προπονητή της ελληνικής ομάδας συμφώνησε και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος θυμήθηκε παλιές καλές βραδιές του συλλόγου, λέγοντας: " Ηταν μια σπουδαία νίκη. Η εμφάνισή μας θύμισε βραδιές Τσάμπιονς Λιγκ.



Πιστεύω πως θυμίζαμε κάτι από εκείνη την ομάδα, δείξαμε κάποια στοιχεία και ήταν μία από τις νίκες που έχουν κάνει τον Παναθηναϊκό την καλύτερη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη και μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές.

Ήταν μία μεγάλη νίκη σε ένα ματς επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Μου θύμισε παλιές καλές εμφανίσεις. Ήταν ένα ματς με φοβερό ρυθμό πάρα πολύ δύσκολο. Δεν φοβηθήκαμε, ήταν ένα διπλό Τσάμπιονς Λιγκ

", είπε ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ο "τυπάρας" αναφέρθηκε για την συνέχεια και το ντέρμπι με την ΑΕΚ τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Τώρα στρέφουμε το μυαλό μας στην αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ και θέλουμε τη νίκη που θα μας φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας".

Παπαδόπουλος: "Η ομάδα δείχνει πολύ δυνατή"

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από τους κορυφαίους του αγώνα, μίλησε για μια δυνατή ομάδα που δείχνει στο γήπεδο όσα δουλεύει στις προπονήσεις: "Παίξαμε καλά, πετύχαμε τον στόχο μας και τώρα έχουμε μπροστά μας την ΑΕΚ. Είμαστε καλύτεροι, πλέον βγάζουμε μέσα στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται.



Δεν ήμουν στον παλιό καλό Παναθηναϊκό, αλλά όντως αυτή η ομάδα δείχνει πολύ δυνατή και με πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι".

Σε ότι αφορά, το Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο "Παπ" σχολίασε: " Πλέον κοιτάμε την ΑΕΚ, θέλουμε τη νίκη. 'Οποιο και να είναι το αποτέλεσμα δεν τελειώνει τίποτα, θέλουμε όμως σίγουρα τη νίκη και για αυτήν θα παλέψουμε".

Στάλε Σολμπάκεν: "Ο ΠΑΟ και η Ατλέτικο τον πρώτο λόγο"

Ο τεχνικός της Κοπεγχάγης, Στάλε Σολμπάκεν, αναγνωρίζοντας την πολύ καλή άμυνα των "πράσινων" τόνισε: " Τα φαβορί για την πρόκριση είναι πλέον ο Παναθηναϊκός και η Ατλέτικο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε την 3η θέση. Έχουμε ακόμη 9 βαθμούς να διεκδικήσουμε. Μπορούμε να ζήσουμε μετά από αυτή την ήττα. Μας έλειψε η ενέργεια, ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει την καλύτερη άμυνα στην Ελλάδα.

Έπρεπε να τους πιέσουμε περισσότερο με σέντρες, αλλά για να γίνει αυτό έπρεπε να κερδίσουμε μάχες στη μεσαία γραμμή. Το μεγάλο λάθος είναι ότι επιτρέψαμε να προηγηθούν γιατί μετά το γκολ ήταν δύσκολο να επιτεθούμε εναντίον 10 και 11 παικτών. Ο Παναθηναϊκός μετά το γκολ έπαιζε σαν την Εθνική Ελλάδος

".

Υ.Γ.1 Φανατικός οπαδός όπως αποδείχθηκε παραμένει ο Γιάν Μικάελσεν. Ο Δανός πρώην παίκτης του "τριφυλλιού" βρέθηκε στις εξέδρες του Πάρκεν και πανηγύρισε το γκολ του Νταμέ Ν Ντόι, παρά ότι γύρω του ήταν όλοι συμπατριώτες του.

Υ.Γ. 2. Οκτώ άτυχοι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν παρακολούθησαν το παιχνίδι στο Πάρκεν. Ο λόγος; Το μεσημέρι της Πέμπτης ένας εξ αυτών όπως ψώνιζαν "άρπαξε" κάτι και έγινε αντιληπτός. Συνέχεια η σύλληψή τους και το απόγευμα η απέλευθέρωσή τους με περιοριστικό όρο να μην παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.



















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ