ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεσέιρο: "Νίκες παντού..."

Πεσέιρο: "Νίκες παντού..."
Πεσειρο

Ο Ζοσέ Πεσέιρο ήταν ευχαριστημένος απο την αποδόση των παικτών του κόντρα στην Αρτμέντια

Ο Ζοσέ Πεσέιρο ήταν απόλυτα ευχαριστημένος απο την απόδοση των παικτών του κόντρα στην Αρτμέντια, ωστόσο τόνισε οτι υπάρχει δουλειά για να δει την ομάδα που ονειρεύεται.
" Η νίκη μας είναι δίκαιη. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήταν καλό που βάλαμε τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μας βοήθησαν να ξεκουραστούμε λίγο στο δεύτερο. Δεν κάναμε κάποιο μεγάλο παιχνίδι, αλλά κάναμε ό,τι χρειαζόταν για να κοντρολάρουμε ρυθμό, να κάνουμε φάσεις και να κερδίσουμε εύκολα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και τις καλές στιγμές που είχαν στον αγωνιστικό χώρο. Κερδίσαμε την πρόκριση στους ομίλους, κάτι που θέλαμε από την αρχή, δώσαμε βαθμούς στην Ελλάδα, είναι σημαντικό ότι πετύχαμε μία ακόμη νίκη χωρίς να δεχτούμε τέρμα και σίγουρα με τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα αποκτούμε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι χρειάζομαι χρόνο, γιατί ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκες. Ξέρουμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε σε πολλά, όπως την οργάνωση, την ένταση που βάζουμε στο παιχνίδι, την ικανότητα στην κυκλοφορία της μπάλας, τη δημιουργία περισσότερων τελικών προσπαθειών, στα στημένα, να γίνουμε καλύτεροι στην τελική προσπάθεια ώστε κι αν αποτύχουμε, να ξανακερδίσουμε τη μπάλα και να κερδίσουν χρόνο συμμετοχής και ετοιμότητα οι τραυματίες. Είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο της βελτίωσης. Θέλουμε να παίζουμε καλά, αλλά πάνω απ’ όλα να κερδίζουμε".





"Καρφιά" Βάις για την διαιτησία


Ο Βλάντιμιρ Βάις απο την πλευρά του άφησε "αιχμές" για την διαιτησία και στους δυο αγώνες: "Αυτή την φορά η ομάδα ήταν πιο ώριμη, όμως κατασταραφήκαμε απο το πέναλτι που έδωσε εις βάρος μας στον πρώτο αγώνα στην Μπρατισλάβα. Από τα τρία πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια, τα δύο ήταν λάθη των διαιτητών. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεται την βοήθεια της διαιτησίας. Δεν λέω οτι δεν φταίνε μόνο οι διαιτητές, καθώς και οι παίκτες μου δεν τήρησαν κάποια πράγματα που τους είπα".

Δημήτρης Παπαδόπουλος: " Το θέμα είναι ότι ήρθε η πρόκριση. Και το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα. Παίζουμε από την αρχή της χρονιάς με τον ίδιο τρόπο. Πλέον, σκεφτόμαστε τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Το ρόστερ έχει αλλάξει πολύ και πρέπει σε κάθε αγώνα να δίνουμε το 100% για να κερδίζουμε".

Γιώργος Καραγκούνης: " Κάναμε αρκετά καλή εμφάνιση. Βάλαμε τη μπάλα κάτω και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Σταδιακά ανεβαίνουμε. Συνήθως μετά από ένα διπλό μετά από σ'έναν ευρωπαϊκό αγώνα, στη ρεβάνς είσαι κάπως χαλαρός. Εμείς, όμως, δεν κάναμε το λάθος και μπήκαμε δυνατά. Στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε κάπως γιατί το παιχνίδι είχε κριθεί".

Ελίνι Δημούτσος: "Δεν υποτιμήσαμε την αντίπαλο μας παρά τη νίκη του πρώτου αγώνα. Κάναμε στο παιχνίδι οτι μας είπε ο προπονητής μας, είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό και δώσαμε βαθμούς στην Ελλάδα. Με ανεβάζει ψυχολογικά η αγάπη του κόσμου, τους ευχαριστώ πολύ".







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ