ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παύλος: "Μπορεί και να αλλάξει ο πρόεδρος της ΠΑΕ"

Παύλος: "Μπορεί και να αλλάξει ο πρόεδρος της ΠΑΕ"
Γιαννακόπουλος

"Βόμβα" Παύλου: "Θα υπάρξει νέος πρόεδρος" είπε και μετά διευκρίνισε: "Δεν προδικάζω αποφάσεις"!

Ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΚΑΕ μίλησε πρώτα στην ΕΡΑ Σπορ και εν συνεχεία στον Sentra FM. Στον πρώτο σταθμό δήλωσε ότι "θα αλλάξει ο πρόεδρος της ΠΑΕ" και εν συνεχεία διευκρίνισε ότι "είναι πιθανό να αλλάξει" καθώς, υπογράμμισε ότι είναι αδύνατο να προδικάσει την απόφαση των υπόλοιπων μελών του ΔΣ.
Οι δηλώσεις του έμοιαζαν με ... μπρος-πίσω στο μπάσκετ, αλλά είναι προφανές ότι η πλευρά Γιαννακόπουλου δεν φαίνεται να συμφωνεί με την παραμονή Πατέρα στην προεδρική καρέκλα.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για τις κινήσεις του όσον αφορά στο μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ για το μπάσκετ επεσήμανε πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να ανησυχεί γιατί, όπως τόνισε: " Θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν". Ωστόσο, δεν παρέλειψε να πει πως: " Κάποια στιγμή θα πρέπει κι εγώ να ξεκουραστώ", προαναγγέλοντας πως μπορεί σύντομα να αποχωρήσει από την προεδρία της ομάδας.

Στην Ερα Σπορ: "Θα υπάρξει καινούργιος πρόεδρος"


"Περιμένουμε να αποφασίσουν οι διοικούντες την ομάδα. Αυτοί θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο καινούργιος πρόεδρος, γιατί κατά τη γνώμη μου, νομίζω, ότι θα υπάρξει καινούργιος πρόεδρος" ήταν η δήλωσή του στην ΕΡΑ Σπορ και στην ερώτηση ποιος μπορεί να είναι ο νέος πρόεδρος υπογράμμισε: " Είναι νωρίς να αποφασίσουμε για κάτι τέτοιο. Η ενότητα είναι και παραμένει αυτή που είναι σήμερα, στη περίπτωση που δεν υπάρξουν μεγάλα γεγονότα, αλλά δεν βλέπω να γίνονται μεγάλα γεγονότα. Είναι θέμα της πλειοψηφίας των μελών του Παναθηναϊκού, να αποφασίσουν ποιόν θα βάλουν πρόεδρο. Δεν έχει καμία σχέση η επιτυχία..."

Είπε ακόμη:

Για την εφετινή χρονιά:
" Οι προσπάθειές μας όλων μας είναι να επιτύχει ο Παναθηναϊκός τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Είναι ευχάριστο που ήρθε μια τέτοια επιτυχία. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε μια τόσο μεγάλη επιτυχία"

Για την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος:

"Η επιτυχία στα αποτελέσματα είναι μεγάλη και πιστώνεται στους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα, δηλαδή τον προπονητή, τους βοηθούς και τους παίκτες ακόμα περισσότερο"

Για το μπάτζετ της νέας χρονιάς:

"Είναι πολύ νωρίς να συζητήσουμε γι αυτό. Δεν εξαρτάται από μένα. Θα το αποφασίσει η διοίκηση. Ο καθένας θα βάλει το μερτικό του. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να αποφασίσουμε. Πρέπει να δούμε τι χρήματα έχουν περισσέψει, τι χρήματα υπάρχουν και από εκεί και πέρα θα κάνουμε ότι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός"

Για το μέλλον της ομάδας:

"Οι προσπάθειες όλων μας είναι ο Παναθηναϊκός να έχει πάντα επιτυχίες. Η επόμενη μέρα είναι μεγάλη για την ομάδα μας"

Για το δικό του μέλλον στον Παναθηναϊκό:
"Έχω αρχίσει να κουράζομαι και θέλω να ξεκουραστώ. Δεν ξέρω εάν θα είναι τώρα, αλλά οι τίτλοι δεν σε ξεκουράζουν πάντα. Είναι σαν το κερασάκι στη τούρτα. Δεν λέω ότι θα φύγω σύντομα, αλλά έχω αρχίσει να κουράζομαι".

Στον Sentra FM: "Δεν προδικάζω αποφάσεις του Δ.Σ"

"Είπα ότι θα γίνουν εκλογές και η πλειοψηφία των μετόχων θα αποφασίσει αν θα αλλάξει ο πρόεδρος. Οι ανώνυμες εταιρείες διοικούνται από το Διοικητικό Συμβούλιο, όπου η πλειοψηφία των μετόχων αποφασίζει για την πορεία όλων των εργασιών. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Η πλειοψηφία των μετόχων του Παναθηναϊκού θα αποφασίσει τι θα κάνει”, δήλωσε λίγο αργότερα στον "Sentra FM".

Στην συνέχεια δέχτηκε ερωτήσεις...

Για το γεγονός ότι η πλειοψηφία των μετοχών είναι στην οικογένεια Βαρδινογιάννη:

"Αυτοί θα αποφασίσουν για την πορεία της ομάδας. Δεν πρόκειται να πω κουβέντα πριν έρθει η ημέρα της εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου".

Αν αποκλείει να υπάρξει αλλαγή προέδρου:

"Μη βάζετε στο στόμα μου πράγματα που δεν θέλω να πω. Δεν μπορώ να προδικάσω την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και των μετόχων".

Αν χρειάζονται τα 2/3 των ψήφων για να εγκριθεί μία απόφαση:
"Από ότι γνωρίζω η απλή πλειοψηφία θα αποφασίσει ποιος θα είναι πρόεδρος. Αλίμονο, αν χρειάζονταν το 65% ή 70%. Αν χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία, θα αποφασίσει η αυξημένη πλειοψηφία. Αν δε χρειάζεται θα αποφασίσει η απλή πλειοψηφία. Αν η πλειοψηφία αποφασίσει θετικά ή αρνητικά είναι κάτι άλλο. Από τώρα δεν μπορώ να προεξοφλήσω τι θα γίνει μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα".

Αν έχει ληφθεί κάποια απόφαση:
"Είναι θέμα αποφάσεως των μετόχων του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχουν ούτε επιχειρήματα ούτε αντεπιχειρήματα. Θα γίνει μία συζήτηση για τα θετικά και τα αρνητικά".



































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ