ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ειρηνοποιός ο Βγενόπουλος

Ειρηνοποιός ο Βγενόπουλος
Βγενό-Πατέρας-Τζίγκερ-Παύλος=Super best friends

Σε ρόλο "πυροσβέστη" ο Βγενόπουλος θέλει να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σε Τζίγκερ-Πατέρα θεωρώντας ιστορικό λάθος τη διχόνοια. Έντονο ενδιαφέρον για Ζιουλί. Τι λέει ο μάνατζερ του

Μπορεί ο Ανδρέας Βγενόπουλος να έχει απομακρυνθεί από το προσκήνιο, όσο αφορά τα διοικητικά του "τριφυλλιού", ωστόσο ο ρόλος του μέσα στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει μεγάλη σημασία για την συνέχιση της πράσινης συμμαχίας.
Και αυτό γιατί ο "Mr. MIG" σε ρόλο... πυροσβέστη, προσπαθεί να φέρει σε επαφή τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Νικόλα Πατέρα, καθώς οι σχέσεις των δυο ανδρών έχουν ψυχρανθεί μετά τον Δεκέμβριο.

Μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες, ο "Βγενό" τόνισε πως λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ στα τέλη Απριλίου, θέλει να πραγματοποιήσει ραντεβού με τους άλλου δυο μετόχους, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ρήξη στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό.

" Θα είναι ιστορικό λάθος η διχόνοια. Είμαι αισιόδοξος για τις εξελίξεις, αφού πιστεύω ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν", είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Ενδιαφέρον για Ζιουλί



Ο Λουντοβίκ Ζιουλί αποτελεί έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού, με τον 33χρονο Γάλλο να βρίσκεται σταθερά στο "μικροσκόπιο" των "πρασίνων" τον τελευταίο καιρό.

Για το θέμα μίλησαν και δύο συνεργάτες του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει κάνει μεγάλη καριέρα με τη φανέλα της Μονακό και της Μπαρτσελόνα.

"Παρί ή Παναθηναϊκός"

Ο στενός του φίλος, Σεμπαστιάν Ριέρα, μιλώντας στην εφημερίδα "Πράσινη" τόνισε: "Ο Λουντοβίκ θα επιλέξει αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Παρί ή στον Παναθηναϊκό. Είναι οι δύο πρωταρχικές του επιλογές. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με ιστορικά στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο Λουντοβίκ γνωρίζει πολύ καλά το επίπεδο του συγκεκριμένου κλαμπ. Δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ελλάδα, όντας μάλιστα συμπαίκτης του Τζιμπρίλ Σισέ".




Για να συνεχίσει λέγοντας: "Ο Παναθηναϊκός αποτελεί ιδανική περίπτωση για τον Ζιουλί. Διεκδικεί σταθερά το πρωτάθλημα και κερδίζει τον σεβασμό στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αν αποφασίσει να αφήσει την Παρί, τότε σίγουρα θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Οι προοτπικές που του ανοίγονται είναι άκρως δελεαστικές, καθώς επιδιώκει τον πρωταθλητισμό και τις διακρίσεις".





"Τιμητικό το ενδιαφέρον"

Ο μάνατζερ του, Αλέν Μιγκλατσιό, υπογράμμισε: "Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό. Θα κρατήσω επιφυλακτική στάση σε όσα γράφονται. Αναμφίβολα, πάντως, το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδος αποτελεί τιμή για τον Λουντοβίκ".

Για να καταλήξει: "Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Champions League. Το γεγονός μας αναγκάζει να αξιολογήσουμε σοβαρά πιθανή πρόταση που θα φτάσει στα χέρια μας. Ο Παναθηναϊκός πληροί τις προϋποθέσεις για τον πελάτη μου, όντας μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ο Ζιουλί αγωνίζεται στην Παρί, ωστόσο δεν θα απορρίψει εύκολα πιθανή δελεαστική πρόταση".

Αντωνιάδης:"Όποιος πετυχαίνει δεν αντικαθίσταται"

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αντώνης Αντωνιάδης μίλησε στον Sportfm για την παραμονή του Πατέρα και του Νίκου Νιόπλια.

" Άποψή μου είναι ότι προπονητής που πετυχαίνει δεν αντικαθίσταται. Εγώ νομίζω πως ο Νίκος Νιόπλιας δημιούργησε ένα καλό κλίμα στην ομάδα, έκανε καλή δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές απαλλάχτηκαν από την πίεση που είχαν και έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο", είπε για τον 43χρονο τεχνικό.

Για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νικόλα Πατέρα τόνισε:

" Ό,τι είπα για τον προπονητή ισχύει και για τη διοίκηση. Ο κύριος Πατέρας έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Μπορούν να ξεπεραστούν όλες οι διαφορές που υπάρχουν. Μακάρι η παρέμβαση του κυρίου Βγενόπουλου ή οποιουδήποτε άλλου παρέμβει να είναι θετική. Μπορεί να υπάρχει διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων, αλλά τα προβλήματα δεν είναι αξεπέραστα και όλοι δουλεύουν για το καλό του Παναθηναϊκού".






























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ