ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για Νίνη

Ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για Νίνη
Νίνης

H Μάντσεστερ Γ. θέλει Νίνη. "Πυροσβέστης" ο Βγενόπουλος. Αντωνιάδης: "Δεν αλλάζει ο Νιόπλιας"

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, που θέλει τον αγγλικό σύλλογο να σκέφτεται να δώσει τα 9 εκ. ευρώ της ρήτρας του 20χρονου μεσοεπιθετικού.
Την ίδια ώρα με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday, ο γνωστός σκάουτερ Πελέ Άντερσον είπε πως τον νεαρό ποδοσφαιριστή παρακολουθούσαν αρκετές ομάδες από την Αγγλία.

" Είναι αλήθεια ότι παρακολουθούσαμε τον Νίνη. Εγώ ήμουν υπεύθυνος Βαλκανίων. Έκανα πλήρη αναφορά για κάποιον παίκτη και εφόσον φαινόταν ενδιαφέρουσα περίπτωση έρχονταν οι ανώτεροι για να τον τσεκάρουν.

Δεν θα ήθελα να πω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά μπορώ να σας αποκαλύψω ότι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού "κόπηκε" τότε από την Τσέλσι διότι η πλειονότητα των σκάουτερ που τον παρακολούθησαν πίστευαν ότι δεν του ταιριάζει το αγγλικό στυλ ποδοσφαίρου".

Ειρηνοποιός ο Βγενόπουλος



Μπορεί ο Ανδρέας Βγενόπουλος να έχει απομακρυνθεί από το προσκήνιο, όσο αφορά τα διοικητικά του "τριφυλλιού", ωστόσο ο ρόλος του μέσα στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει μεγάλη σημασία για την συνέχιση της πράσινης συμμαχίας.

Και αυτό γιατί ο "Mr. MIG" σε ρόλο... πυροσβέστη, προσπαθεί να φέρει σε επαφή τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Νικόλα Πατέρα, καθώς οι σχέσεις των δυο ανδρών έχουν ψυχρανθεί μετά τον Δεκέμβριο.

Αντωνιάδης:"Όποιος πετυχαίνει δεν αντικαθίσταται"

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αντώνης Αντωνιάδης μίλησε στον Sportfm για την παραμονή του Πατέρα και του Νίκου Νιόπλια.

" Άποψή μου είναι ότι προπονητής που πετυχαίνει δεν αντικαθίσταται. Εγώ νομίζω πως ο Νίκος Νιόπλιας δημιούργησε ένα καλό κλίμα στην ομάδα, έκανε καλή δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές απαλλάχτηκαν από την πίεση που είχαν και έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο", είπε για τον 43χρονο τεχνικό.

Για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νικόλα Πατέρα τόνισε:

" Ό,τι είπα για τον προπονητή ισχύει και για τη διοίκηση. Ο κύριος Πατέρας έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Μπορούν να ξεπεραστούν όλες οι διαφορές που υπάρχουν. Μακάρι η παρέμβαση του κυρίου Βγενόπουλου ή οποιουδήποτε άλλου παρέμβει να είναι θετική. Μπορεί να υπάρχει διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων, αλλά τα προβλήματα δεν είναι αξεπέραστα και όλοι δουλεύουν για το καλό του Παναθηναϊκού".

Βεκρής:"Δεν αλλάζεις κάποιον που πέτυχε τον στόχο του"

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Βεκρής φιλοξενήθηκε στον Sentra 103,3 και μίλησε για την επόμενη μέρα στον "τριφύλλι".

" Είμαι σίγουρος ότι με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων με τον τελικό του Κυπέλλου που ελπίζω να είναι νικηφόρος και να κατακτήσουμε το νταμπλ, νομίζω ότι θα επικρατήσει σύνεση και θα λειτουργήσουν όλα προς όφελος του Παναθηναϊκού. Η ομάδα θα συνεχίσει το δρόμο της που φέτος ξεκίνησε δυναμικά και υπάρχουν και οι προοπτικές για να συνεχίσει έτσι και τα επόμενα χρόνια.

Από αγωνιστικής πλευράς χρειάζονται 2-3 προσθήκες κάθε χρονιά. Δεν θέλει τις μαζικές αλλαγές παικτών που υπήρχαν στο παρελθόν. Το θέμα όμως είναι να επικρατήσει σύνεση. Έχω εμπιστοσύνη στους διοικούντες ότι θα βάλουν πάνω από όλα το συμφέρον του Παναθηναϊκού

".

Αν είναι θετικός στην παραμονή του Νιόπλια:

" Ο Νιόπλιας πήρε πρωτάθλημα και μπορεί να πάρει και νταμπλ. Εφόσον είναι κάποιος επιτυχημένος δεν τον αλλάζεις. Αυτή είναι η γνώμη ενός μη καθ' ύλην αρμοδίου".

Αν είναι ικανοποιημένος από την πρώτη διετία της πολυμετοχικότητας:

" Ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα που άνοιξε ο Βαρδινογιάννης γιατί οι λοιποί μέτοχοι είναι άνθρωποι που έχουν άποψη. Αν κάνουμε απολογισμό της διετίας θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Τον απολογισμό τον κάνεις λαμβάνοντας υπ' όψη όλους τους παράγοντες. Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία δύο χρόνια κινήθηκε αγωνιστικά σε υψηλά επίπεδα. Ειδικά πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος στο πρωτάθλημα και το Europa League. Είναι αναμενόμενο και λαμβάνω το μερίδιο μου να γίνουν λάθη στην αρχή είτε λόγω χρόνου είτε λόγω απειρίας. Άρα η διετία αυτή κρίνεται επιτυχημένη".

Μιχάλης Κίτσιος:"Ιστορική μέρα για τον ερασιτέχνη"

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Μιχάλης Κίτσιος μίλησε για τα νέα προνόμια των μελών του "τριφυλλιού".

"Η σημερινή μέρα είναι ιστορική. Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ότι οι πόρτες του Ερασιτέχνη είναι κλειστές. Θεωρώ ότι ο Ερασιτέχνης βαδίζει στην εποχή του 2010 και όχι εκεί που ήταν όταν αναλάβαμε. Όπως τον άφησα τον Παναθηναϊκό πριν από 30 χρόνια, έτσι τον βρήκα".



Τα προνόμια των μελών είναι:

1) Έκπτωση ποσοστού 20% για αγορές από τα επίσημα καταστήματα της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, εφόσον το μέλος δεν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ

2) Επιπλέον έκπτωση ποσοστού 5% με την επίδειξη της κάρτας μέλους, εφόσον το μέλος είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ και δικαιούται για το λόγο αυτό ποσοστά 20%.

3) Προτεραιότητα να αγοράσει εισιτήρια για τους πάσης φύσεως αγώνες της ΠΑΕ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την επίδειξη της κάρτας μέλους του Παναθηναϊκού.

4) Την εκτίμηση και της ιδιότητας μέλους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου για την διάθεση εισιτηρίου στο νέο γήπεδο του Βοτανικού.

5) Δωρεάν συμμετοχή, ύστερα από κλήρωση και εφόσον το μέλος επιθυμεί, για αγώνες των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο εξωτερικό.

6) Ενημέρωση των μελών του ΠΑΟ, για τυχόν εκπτώσεις που θα παρέχονται από επιχειρηματίες (μέλη του ΠΑΟ) προς τα λοιπά μέλη του ΠΑΟ, με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

7) Διάθεση κατά προτεραιότητα στα μέλη του Π.Α.Ο εισιτηρίων διαρκείας όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού εκδίδουν τέτοια, με την επίδειξη πάντα της κάρτας μέλους.

Προϋποθέσεις

1)

Υποβολή πρωτότυπης, συμπληρωμένης και υπογεγραμμένης αίτησης υποψηφίου μέλους στα γραφεία του ομίλου, μαζί με την πρόταση δύο μελών του συλλόγου.

2) Επικυρωμένο φωτοτυπικό αντίγραφο και των δύο όψεων του δελτίου της αστυνομικής ταυτότητας.

3) Αντίγραφο του Ποινικού μητρώου.

4) Βεβαίωση από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, ότι δεν τελεί σε τιμωρία το υποψήφιο μέλος.

5) Το ποσό εγγραφής του μέλους.


Βίντεο-αφιέρωμα στον Σωτήρη Νίνη





































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ