ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ δεν φεύγει από το Παρίσι, θέλει να μείνει μέχρι το 2027

Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό
Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό © 2023 DANIEL COLE / AP IMAGES

Παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν την Παρί να "τελειώνει" τον Νεϊμάρ, η Equipe αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος σταρ δεν σκέφτεται να αποχωρήσει, αλλά θέλει να εκτίσει το συμβόλαιό του στο Παρίσι, που έχει ισχύ μέχρι το 2027.

Πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να πουλήσει το προσεχές καλοκαίρι τον Νεϊμάρ, με την Equipe ωστόσο, να υποστηρίζει πως ο Βραζιλιάνος δεν σκέφτεται να φύγει από το Παρίσι, πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του.

Η απόδοσή του πρώην επιθετικού της Μπαρτσελόνα μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει πέσει, συγκριτικά με εκείνη στην αρχή της σεζόν, ενώ ο τραυματισμός στον αστράγαλο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.

Αυτό είναι το ένα κομμάτι που αφορά το αγωνιστικό σκέλος, με τη διοίκηση της Παρί να μην έχει πειστεί από τον Νεϊμάρ, που έκανε την πιο ακριβή μεταγραφή στον κόσμο με 200 εκατ. ευρώ.

Το ρεπορτάζ της Equipe επισημαίνει ότι το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή έχει ξεκαθαρίσει ότι πρόθεσή του είναι να συνεχίσει στους Παριζιάνους μέχρι τον Ιούνιο του 2027, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΕΪΜΑΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ