ΝΕΪΜΑΡ

Νεϊμάρ μεταγραφές: Συνάντηση κορυφής Παρί και Τσέλσι στη Γαλλία

Ο Νεϊμάρ στον αγώνα της Παρί με τη Μονακό
Ο Νεϊμάρ στον αγώνα της Παρί με τη Μονακό © 2023 DANIEL COLE / AP IMAGES

Οι δύο επικεφαλής της Τσέλσι και της Παρί, Τοντ Μπόλι και Νασέρ αλ Κελαϊφί, συναντήθηκαν στη Γαλλία την Τρίτη με αντικείμενο συζήτησης τη μεταγραφή του Νεϊμάρ, σύμφωνα με την Parisien.

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται ίσως στην τελευταία σεζόν του στο Παρίσι, αφού Τσέλσι και Παρί φέρονται να διαπραγματεύονται τη μεταγραφή του και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο. Η Parisien υποστηρίζει με δημοσίευμα της Τετάρτης ότι ο επικεφαλής των Άγγλων, Τοντ Μπόλι, συναντήθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα με τον ομόλογό του των Γάλλων, Νασερ αλ Κελαϊφί, με αντικείμενο συζήτησης τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Ο Νεϊμάρ αποτελεί "μαύρο πρόβατο" τόσο μεταξύ των φιλάθλων της Παρί όσο κυρίως μεταξύ των διοικούντων, αλλά και ορισμένων ποδοσφαιριστών. Ο Κιλιάν Εμπαπέ φέρεται να έχει κακές σχέσεις με τον παρτενέρ του στην επίθεση των πρωταθλητών Γαλλίας και με δεδομένες τις προοπτικές του, η Παρί είναι διατεθειμένη να τον απαλλάξει από έναν συμπαίκτη που δεν επιθυμεί να υπάρχει στο ρόστερ.

Ο 31χρονος διεθνής αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή του ποδοσφαίρου, όταν το 2017 μετακόμισε από την Μπαρτσελόνα για 222.000.000 ευρώ, όμως έκτοτε δεν έχει καταφέρει να πετύχει προσωπικούς και ομαδικούς στόχους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από την Ισπανία.

Το τελευταίο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Παρί τον δεσμεύει μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2025, με τον ποδοσφαιριστή να έχει δικαίωμα μονομερούς επέκτασης για ακόμα μία χρονιά.

Τη φετινή σεζόν μετράει 17 γκολ και 16 ασίστ σε 28 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, παίζοντας πιο κεντρικά υπό τις οδηγίες του Κριστόφ Γκαλτιέ, όμως οι αριθμοί του δεν μεταφράζονται σε θετικά αποτελέσματα για την Παρί, με τελευταίο παράδειγμα την εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν για τους 16 του Champions League την Τρίτη.

TAGS ΝΕΪΜΑΡ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ