ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί Σεν Ζερμέν τελειώνει τον Νεϊμάρ το καλοκαίρι μετά τη συμπεριφορά του

Ο Νεϊμάρ στον αγώνα της Παρί με τη Μονακό
Ο Νεϊμάρ στον αγώνα της Παρί με τη Μονακό © 2023 DANIEL COLE / AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν σκέφτεται να τελειώσει τον Νεϊμάρ το προσεχές καλοκαίρι και αιτία αποτέλεσε η συμπεριφορά του Βραζιλιάνου κι η κριτική που άσκησε στους συμπαίκτες του μετά την ήττα από τη Μονακό.

Ο Νεϊμάρ, η πιο ακριβή μεταγραφή στον κόσμο, σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν, παρότι το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το 2025 κι υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

Όπως αναφέρει το Footmercato, αλλά και ισπανικά Μέσα οι ιθύνοντες του παριζιάνικου συλλόγου θέλουν να τελειώσουν τον Βραζιλιάνο σταρ κι οι λόγοι είναι δύο.

Αφενός, ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι σκιά του εαυτού του, συγκριτικά με την απόδοσή του στην αρχή της σεζόν.

Αυτό είναι το ένα κομμάτι που αφορά το αγωνιστικό σκέλος. Το άλλο κομμάτι έχει να κάνει με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του 31χρονου και τη συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, μετά την ήττα από τη Μονακό ο Νεϊμάρ, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, φέρεται πως τσακώθηκε με τον Λουίς Κάμπος, τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΝΕΪΜΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ