ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βεζένκοβ: “Μόνο οι άνθρωποι που γνωρίζουν πραγματικά το μπάσκετ μπορούν να καταλάβουν αυτά που κάνει μέσα στο παρκέ ο Εντζάι”

EUROKINISSI

Ο Σάσα Βεζένκοβ αποθέωσε τον Εμπάι Εντζάι στις δηλώσεις του στο flash interview μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2Χ2 στην ισπανική διπλή αγωνιστική εβδομάδα της EuroLeague, κόντρα σε Βαλένθια και Μπαρτσελόνα.

Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στο flash interview και αποθέωσε τον Εμπάι Εντζάι, που έκοβε κι έραβε στο παρκέ.

Αναλυτικά:

Το σχόλιο του για το ματς: “Νομίζω ότι μέχρι εκείνο το σημείο κάναμε εξαιρετική δουλειά. Ήμασταν μπροστά με 13 πόντους, είχαμε φτάσει μέχρι το 93 κάποια στιγμή. Είχαμε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς. Δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε τα πεντάρια μας σήμερα, καθώς είχαμε προβλήματα τραυματισμών σε αυτή τη θέση.

Ήρθαμε στην Ισπανία για να παλέψουμε απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες, παίξαμε δύο παρατάσεις, αλλά στο τέλος της ημέρας το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις. Είναι δύσκολο να λείπεις τόσο καιρό από το σπίτι σου. Είναι πολύ σημαντικό το ότι πήραμε τις νίκες”.

Για τον Εντζάι: “Είναι καταπληκτικός. Πιθανότατα πολλοί δεν έχουν δει το ταλέντο και την ποιότητά του. Μόνο οι άνθρωποι που γνωρίζουν πραγματικά το μπάσκετ μπορούν να καταλάβουν αυτά που κάνει μέσα στο παρκέ. Μόνο λίγοι μπορούν να καταλάβουν τέτοιους παίκτες, το ταλέντο και τις δυνατότητές τους. Είναι καταπληκτικός τύπος. Όλοι βοήθησαν. Μιλάμε για τον Εντζάι, αλλά όλοι βοήθησαν. Ο Μοντέρο σήμερα έπαιξε τραυματίας και πέτυχε καλάθια που ήταν πολύ κρίσιμα. Όλοι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που χρειάζεται να κάνουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ