ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Γκαλτιέ για Νεϊμάρ: "Είναι παθιασμένος με το πόκερ, έχει δικαίωμα να παίζει"

Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό
Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό © 2023 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και δείχνουν τον Νεϊμάρ να παίζει πόκερ και υψώνοντας τοίχος προστασίας εξήγησε πως είναι ελεύθερος να παίζει όταν δεν έχει υποχρεώσεις.

Ο Νεϊμάρ καταφέρνει με κάποιον τρόπο να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο. Είτε αφορά καθαρά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, όπως η απόδοσή του στο γήπεδο και το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι, είτε έχει να κάνει με τις δραστηριότητές του εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media τα τελευταία 24ωρα και δείχνουν τον Βραζιλιάνο σταρ να παίζει πόκερ λίγες ώρες μετά την ήττα από την Μπάγερν στο Champions League προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό και προσπάθησε να προστατέψει τον παίκτη του, τονίζοντας πως είναι ελεύθερος να παίζει όταν δεν έχει υποχρεώσεις με την ομάδα.

"Μίλησα με τον Νεϊμάρ, του είπα αυτό που σκέφτηκα. Ο Νεϊμάρ έχει το δικαίωμα την ημέρα της χαλάρωσης και της ξεκούρασης να παίζει. Είναι παθιασμένος με το πόκερ κι έχει δικαίωμα να παίζει πόκερ. Και μετά του είπα τι σκέφτηκα για αυτή τη φωτογραφία (σε ένα φαστφουντάδικο) που κυκλοφόρησε. Αλλά αυτό είναι κάτι ανάμεσα σε εκείνον κι εμένα.

Έχω την πεποίθηση ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεταξύ της δήλωσης του Κιλιάν και της φωτογραφίας που κυκλοφόρησε", ήταν τα λόγια του Γάλλου τεχνικού.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΝΕΪΜΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ