ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παρί: Ο Νεϊμάρ προσφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα για 50 εκατ. ευρώ, αρνητικοί οι Καταλανοί

Ο Νεϊμάρ
Ο Νεϊμάρ © 2021 MICHEL EULER/AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ προσφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ισπανικής εκπομπής Chiringuito, ωστόσο οι Καταλανοί ήταν εξαρχής αρνητικοί, καθώς προτεραιότητα του συλλόγου είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Την περασμένη σεζόν ο Νεϊμάρ υπέγραψε με την Παρί Σεν Ζερμέν επέκταση συμβολαίου για τα τρία επόμενα χρόνια, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2025.

Μάλιστα, δημοσίευμα της Equipe, αποκάλυψε πως το συμβόλαιό του Βραζιλιάνου θα επεκταθεί αυτόματα έως το 2027 από την 1η Ιουλίου, καθώς υπάρχει οψιόν για αυτόματη επέκταση για άλλα δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ισπανικής εκπομπής Chiringuito, Χοσέ Άλβαρες, ο Νεϊμάρ προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα για 50 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν εξετάστηκε από τη διοίκηση των Καταλανών, καθώς προτεραιότητα του συλλόγου παραμένει ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

"Ο Νεϊμάρ έχει προσφερθεί στην Μπαρτσελόνα για 50 εκατομμύρια ευρώ. Η Μπαρτσελόνα δεν εξετάζει αυτήν την επιλογή αυτή τη στιγμή, καθώς ο σύλλογος έχει επικεντρωθεί στον Λεβαντόβσκι", όπως ανέφερε ο Άλβαρες.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ