ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Το συμβόλαιο του Νεϊμάρ επεκτείνεται έως το 2027 απ' την 1η Ιουλίου

Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό
Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό © 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe το συμβόλαιό του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν θα επεκταθεί αυτόματα έως το 2027 από την 1η Ιουλίου.

Αρκετά είναι τα σενάρια για το ποιο θα είναι το μέλλον του Νεϊμάρ και εάν τελικά παραμείνει στην Παρί ή θα πωληθεί. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος την περσινή σεζόν υπέγραψε επέκταση συμβολαίου για τα τρία επόμενα χρόνια, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, υπήρχε οψιόν για αυτόματη επέκταση για άλλα δύο χρόνια. Η πρώτη ενεργοποιήθηκε την 1η Ιουλίου του 2021 και η δεύτερη θα ενεργοποιηθεί την 1η Ιουλίου του 2022. Επομένως, ο Νεϊμάρ και η Παρί θα είναι "δεμένοι" έως το καλοκαίρι του 2027.

Η Equipe συνεχίζει τονίζοντας πως ο Νεϊμάρ δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει το Παρίσι, αν και ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γαλλίας, Νάσελ Αλ Κελαϊφί, έχει αμφιβολίες για το μέλλον του Βραζιλιάνου.

Η Παρί είχε αγοράσει τον Νεϊμάρ από την Μπαρσελόνα το 2017 για το αστρονομικό ποσό των 222.000.000 ευρώ τα οποία δεν δικαιολογήθηκαν. Φέτος, έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με 13 γκολ και οκτώ ασίστ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ