ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Εμπαπέ θα έχει λόγο για μεταγραφές και για πρόσληψη ή απόλυση προπονητή

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανανεώνει με την Παρί Σεν Ζερμέν υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με τους Παριζιάνους έχοντας πλήρη έλεγχο στο πρότζεκτ της ομάδας του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να παραμείνει στην Παρί και απέρριψε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον απομένει να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους, το οποίο θα έχει διάρκεια έως το 2025.

Η Παρί προσέφερε στον Εμπαπέ καθαρές ετήσιες απολαβές 50.000.000 ευρώ και πριμ υπογραφής που θα φτάσει τα 100.000.000. Το σημαντικό κομμάτι της συμφωνίας είναι επίσης πως ο 23χρονος Γάλλος σούπερ σταρ θα έχει και πλήρη έλεγχο στο πρότζεκτ της παριζιάνικης ομάδας.

Τι σημαίνει αυτό; Ο Εμπαπέ θα έχει την δυνατότητα να αποφασίζει για μεταγραφές που θα κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν. Πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις θα μπορεί να έχει λόγο ακόμη και για την πρόσληψη ή την απόλυση του προπονητή. Θυμίζουμε πως το μέλλον του Ποτσετίνο στον πάγκο της γαλλικής ομάδας είναι στον "αέρα".

Τέλος, το ESPN ανέφερε πως ο 23χρονος Γάλλος είπε στους ανθρώπους της Παρί ποιον θέλει για τεχνικό διευθυντή.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ