ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Η Παρί δίνει στον Εμπαπέ πλήρη έλεγχο του πρότζεκτ της ομάδας

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε απέναντι στην Μπρεστ για την 3η αγωνιστική της Ligue 1
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε απέναντι στην Μπρεστ για την 3η αγωνιστική της Ligue 1 © 2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρίσι, η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να του δώσει πλήρη έλεγχο στο πρότζεκτ του συλλόγου, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να αποφασίζει για μεταγραφές, προσλήψεις ή απολύσεις προπονητών.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να έχει κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρκ Ντε Πρενς, προσφέροντάς του σημαντικό ρόλο στο πρότζεκτ του συλλόγου.

Σύμφωνα με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή El Chiringuito, οι Παριζιάνοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για να πείσουν τον Γάλλο σταρ να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αν και δημοσιεύματα τούς ήθελαν να εγκαταλείπουν τις όποιες προσπάθειες.

Κάπως έτσι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι πρωταθλητές Γαλλίας θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί. Με άλλα λόγια, εκτός από την πρόταση μαμούθ που έχουν προσφέρει στον 23χρονο, η οποία προβλέπει καθαρές ετήσιες απολαβές 50.000.000 ευρώ μέχρι το 2024, επιλογή επέκτασης για ακόμα μια σεζόν και πριμ υπογραφής που θα φτάσει τα 100.000.000, θα του δώσει και πλήρη έλεγχο στο πρότζεκτ.

Αυτό σημαίνει πως ο Εμπαπέ θα μπορεί να αποφασίζει για μεταγραφές, ενώ θα έχει λόγο ακόμα και στην πρόσληψη ή απόλυση του προπονητή.

Την ίδια στιγμή θυμίζουμε πως σύμφωνα με το Athletic ο νεαρός σταρ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Ρεάλ.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ