ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ο Εμπαπέ επέλεξε την Παρί, σνόμπαρε τη Ρεάλ και μένει στο Παρίσι με αμύθητες απολαβές

Ο Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να παραμείνει στην Παρί, απέρριψε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μένει πλέον μονάχα να υπογράψει το "αμύθητο" συμβόλαιο με τους Παριζιάνους.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Παρά το στενό μαρκάρισμα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο 23χρονος Γάλλος σούπερσταρ αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους, το οποίο έληγε στις 30 Ιουνίου αυτού του έτους.

Οι Παριζιάνοι προσφέρουν στον Εμπαπέ καθαρές ετήσιες απολαβές 50.000.000 ευρώ και πριμ υπογραφής που θα φτάσει τα 100.000.000. Σύμφωνα με την Equipe έχει συμφωνήσει για τρία χρόνια, ενώ οι αρχικές συζητήσεις ήταν για δύο χρόνια. Την ίδια ώρα θα του δώσει και πλήρη έλεγχο στο πρότζεκτ. Πλέον μένουν μονάχα οι υπογραφές για την επισημοποίησή του deal.

Οι Μαδριλένοι προσέφεραν 50.000.000 ευρώ έως το 2024 και 120 εκατ. ευρώ μπόνους υπογραφής. Ωστόσο ο Εμπαπέ αποφάσισε να μην αφήσει τους Παριζιάνους. Μάλιστα, δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Γάλλος δέχθηκε πιέσεις και από την Κυβέρνηση Μακρόν, ώστε να μην εγκαταλείψει το Παρίσι.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός κάλεσε τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ το απόγευμα του Σαββάτου (21/05) να τον ενημερώσει ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Εμπαπέ αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από το 2017. Οι Παριζιάνοι δαπάνησαν το ποσό των 145 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2018 προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Με τη φανέλα των Παριζιάνων έχει αγωνιστεί σε 216 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σκοράρει 168 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 87 ασίστ. Έχει πανηγυρίσει στο Παρίσι τέσσερα πρωταθλήματα Γαλλίας, τρία Κύπελλα, δύο Λιγκ Καπ και τρία Σούπερ Καπ Γαλλίας.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ