ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Παρί - Μάντσεστερ Σίτι: Με Μέσι στο αρχικό σχήμα οι Παριζιάνοι, με Γκρίλις οι Πολίτες

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ρεμς στο ντεμπούτο του στην Ligue 1 | 29 Αυγούστου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ρεμς στο ντεμπούτο του στην Ligue 1 | 29 Αυγούστου 2021 @2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (28/09, 22:00 COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24), αφού ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε στο γόνατο. Με Γκρίλις η ενδεκάδα των Πολιτών.

Στη διάθεση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Σίτι (28/09, 22:00 COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή των Παριζιάνων αφού ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατό του, που τον έθεσε εκτός από τα παιχνίδια κόντρα στη Μετς και την Μονπελιέ.

Μάλιστα, ο Ποτσετίνο έδωσε και φανέλα βασικού στον Αργεντινό σταρ, ο οποίος θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, βοηθώντας την ομάδα του να πετύχει την πρώτη της νίκη στη φάση των ομίλων μετά την ισοπαλία με την Κλαμπ Μπριζ (1-1).

Η ενδεκάδα της Παρί: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Βεράτι, Ερέρα, Μέντες, Γκεγέ, Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Μέσι.

Η ενδεκάδα της Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Κανσέλο, Ντίας, Λαπόρτ, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Μαχρέζ Γκρίλις, Στέρλινγκ.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ CHAMPIONS LEAGUE ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ