ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ποτσετίνο: "Πιστεύω θα έχουμε τον Μέσι με την Μάντσεστερ Σίτι, έχει ξεκινήσει τρέξιμο"

Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί  και τη Λιόν
Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί και τη Λιόν © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεταιο Λιονέλ Μέσι μετά τον τραυματισμό του, αναφέροντας ότι ο Αργεντινός έχει ξεκινήσει τρέξιμο και λογικά θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται ότι εκτός απροόπτου θα τεθεί στην διάθεση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι για την 2η αγωνιστική του Champions League την προσεχρή Τρίτη (28/9, 22:00, Cosmote Sport 2 και LIVE από το SPORT24). Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν.

Με τον Μέσι να έχει τεθεί εκτός από τον σημερινό (25/9) αγώνα με την Μονπελιέ (22:00, Novasports 2 και LIVE από το SPORT24) λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με την Λιόν, ο Ποτσετίνο ρωτήθηκε για την διαθεσιμότητα του Αργεντινού και ήταν καθησυχαστικός.

"Ο Μέσι έχει ξεκινήσει τρέξιμο. Θέλει όμως πολλή προσοχή" δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Θεωρώ ότι θα τον έχουμε στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτικός. Ελπίζω σύντομα να έχουμε καλύτερα νέα".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ