ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Η Παρί είναι φανταστική ομάδα, ελπίζω να παίξει ο Μέσι"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην πρεμιέρα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λέστερ για την Premier League
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην πρεμιέρα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λέστερ για την Premier League © 2021 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έβγαλε το καπέλο στην Παρί Σεν Ζερμέν που είναι η νέα αντίπαλος της Μάντσεστερ Σίτι στη φάση των ομίλων του Champions League και εξέφρασε την επιθυμία του να δηλώσει κανονικά "παρών" στο ματς ο Λιονέλ Μέσι.

Για μεγάλο διάστημα η Μάντσεστερ Σίτι φάνταζε ως το φαβορί για να ντύσει στα γαλάζια τον Λιονέλ Μέσι όταν θα αποχωρούσε από την Μπαρτσελόνα, όμως η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Pulga να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά από 20 χρόνια στο Καμπ Νόου και οι πολίτες να τον βρίσκουν -πιθανότατα- ξανά στο δρόμο τους στο Champions League.

Αυτό θα γίνει στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται την Τρίτη (28/9, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική και τον Πεπ Γκουαρδιόλα να κάνει ειδική αναφορά τόσο στο τεράστιο ρόστερ της Παρί όσο και στον Μέσι, εκφράζοντας την επιθυμία του να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να αγωνιστεί.

"Αυτό που έγινε πέρυσι αφορά την περασμένη σεζόν (σ.σ. η Σίτι απέκλεισε την Παρί στα ημιτελικά της διοργάνωσης). Ήταν μία φανταστική ομάδα και τώρα έχουν και τον Μέσι.

Με τέτοια ποιότητα δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε ειλικρινά! Είναι μία φανταστική ομάδα. Τι μπορώ να πω για τους παίκτες που έχουν: τον Μαρκίνιος, που είμαι μεγάλος φαν του, τον Χακίμι, τον Παρέδες, τον Βεράτι, και ειδικότερα τους παίκτες στην επίθεση", τόνισε ο Καταλανός προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας, και πρόσθεσε:

"Δεν μπορείς να σταματήσεις το ταλέντο. Ξέρουμε ότι θα υποφέρουμε, είναι πολύ δυνατοί και θα πρέπει να είμαστε σε θέση να υποφέρουμε για 90 λεπτά.

Ο Λέο μιλάει από μόνος του. Αυτά που έχει κάνει στην καριέρα του είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά και ελπίζουμε πως την Τρίτη θα είναι σε θέση να παίξει (σ.σ. προέρχεται από τραυματισμό) για το καλό του αθλήματος".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ CHAMPIONS LEAGUE ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ