ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί θέλει να ξεφορτωθεί τον Νεϊμάρ και περιμένει προτάσεις

Ο Νεϊμάρ
Ο Νεϊμάρ © 2022 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ υπέγραψε πρόσφατα επέκταση συμβολαίου όμως φαίνεται πως βρίσκεται πλέον σε δυσμένεια, με την Equipe να αποκαλύπτει πως είναι η Παρί είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο παραχώρησής του αν δεχτεί μία καλή πρόταση για τον Βραζιλιάνο.

Πριν από μερικά χρόνια έδωσε γη και ύδωρ για να τον αποκτήσει, πληρώνοντας 222 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα για να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσής του, όμως ο Νεϊμάρ δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να ηγηθεί της Παρί και να την οδηγήσει στην ποδοσφαιρική Γη της Επαγγελίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως ενώ ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ υπέγραψε πρόσφατα επέκταση συνεργασίας με τους Παριζιάνους μέχρι το 2025 (έχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο), το κλίμα μοιάζει να έχει βαρύνει επικίνδυνα για τον ίδιο, αφού έχει χάσει συμμάχους μέσα στην ομάδα.

Ναι μεν διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Λιονέλ Μέσι όμως δεν ισχύει το ίδιο και με τον Κιλιάν Εμπαπέ, με τις σχέσεις μεταξύ των δύο παικτών να έχουν επιδεινωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κουνήσει μαντήλι στον Νεϊμάρ για να έχει απολύτα ευχαριστημένο τον Γάλλο.

Όπως μάλιστα αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η "Equipe", η διοίκηση της Παρί έχει ανοίξει τις κεραίες της και είναι πρόθυμη να τον σπρώξει σε όποια ομάδα την πλησιάσει και της κάνει μία σοβαρή πρόταση, κάτι όμως που δεν φαίνεται εφικτό στον ορίζοντα.

Οι Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Ρεάλ και Μπάγερν δεν δείχνουν ενδιαφέρον για τον 30χρονο και η μοναδική ομάδα που εμφανίζεται "ζεστή" στην παρούσα φάση για να τον εντάξει στο δυναμικό της και να ανεβάσει τις μετοχές είναι η Νιούκαστλ των Σαουδαράβων ιδιοκτητών.

Σε αυτό το ενδεχόμενο όμως υπάρχει ένα άλλο "αγκάθι" και αυτό αφορά τον παίκτη, με τον Νεϊμάρ να είναι μην επιθυμεί να μετακομίσει στην Βορειοανατολική Αγγλία για να παίξει για τις καρακάξες και να έχει αφήσει να εννοηθεί πως προτιμάει να παραμείνει στην Παρί, έστω και με υποβαθμισμένο ρόλο σε σύγκριση με ό,τι τον είχε συνηθίσει το φίλαθλο κοινό εδώ και χρόνια.

Έχει άλλωστε και ένα ισχυρό οικονομικό κίνητρο για να μην αποχωρήσει από την Πόλη του Φωτός, αφού βάσει του συμβολαίου που έχει υπογράψει με την Παρί, οι καθαρές ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στα 30 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που πολύ δύσκολα θα βρεθεί ομάδα για να το καλύψει.

"Προς το παρόν, δεν έχει φτάσει κάτι στα αυτιά μου αλλά μπορώ να πω ότι παραμένω. Αυτή είναι η αλήθεια", δήλωσε ο Νεϊμάρ από την Ντόχα, όπου ταξίδεψε εκεί στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού τουρνουά που φέρνει το όνομά του και το οποίο διοργανώνει ένας εκ των χορηγών του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ