ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ποτσετίνο: "Ο Εμπαπέ κι εγώ θα παραμείνουμε 100% στην Παρί"

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο με τον Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο με τον Κιλιάν Εμπαπέ © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Κιλιάν Εμπαπέ, έχουν 100% πιθανότητας να μείνουν στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη σεζόν, τη στιγμή που πολλά δημοσιεύματα τους θέλουν να αποχωρούν από το Παρίσι το καλοκαίρι.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο αναφέρθηκε τόσο στο μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και σε εκείνο του Κιλιάν Εμπαπέ, θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες που θέλουν αμφότερους να βρίσκονται με το ένα πόδι έξω από το Παρίσι.

Ο Γάλλος σταρ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον γαλλικό σύλλογο για την ανανέωση του συμβολαίου του, τη στιγμή που πολλά Μέσα τον συνδέουν με τη Ρεάλ και θεωρούν δεδομένο πως από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα των "μερένγκες".

Από την άλλη και η παρουσία του Αργεντινού τεχνικού στον πάγκο των Παριζιάνων θεωρείται αβέβαιη, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα η διοίκηση της Παρί αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του.

Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Στρασμπούρ ο Ποτσετίνο δεν απέκλεισε να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά και ο Εμπαπέ να ανανεώσει: "Έχω 100% πιθανότητες να μείνω στην Παρί Σεν Ζερμέβν του χρόνου, το ίδιο και ο Κιλιάν Εμπαπέ. Στο ποδόσφαιρο όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Μπορείς να περιμένεις τα πάντα".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ