ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Μέσι θα ανανεώσει μέχρι το 2024, o Νεϊμάρ μπορεί να δοθεί δανεικός

Ο Μέσι πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Champions League στο Παρί - Κλαμπ Μπριζ
Ο Μέσι πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Champions League στο Παρί - Κλαμπ Μπριζ © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του και να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2024, σύμφωνα με το Sky Sports. Την ίδια στιγμή, οι Παριζιάνοι εξετάζουν την παραχώρηση του Νεϊμάρ ως δανεικού το προσεχές καλοκαίρι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την ισοπαλία με τη Λανς (1-1) είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια Γαλλίας, με τον Λιονέλ Μέσι να πανηγυρίζει τον πρώτο του τίτλο με την ομάδα μετά τη μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι.

Ο αποκλεισμός ωστόσο από το Champions League έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις του συλλόγου και οι αλλαγές το καλοκαίρι αναμένεται να είναι μεγάλες.

Εκτός από την ανανέωση του Κιλιάν Εμπαπέ, ο σύλλογος του Παρισιού θέλει να κρατήσει και τον Μέσι, με το Sky Sports να υποστηρίζει πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και σύντομα αναμένεται ο Αργεντινός να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Στην περίπτωσή που αυτό συμβεί, ο Μέσι θα παραμείνει στο Παρκ Ντε Πρενς μέχρι το 2024, με το υπάρχον συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει επίσης, πως ο σύλλογος είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να επιτρέψει στον Νεϊμάρ να αποχωρήσει το καλοκαίρι ως δανεικός.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος έχει βρεθεί αρκετές φορές τη φετινή σεζόν στο στόχαστρο των οπαδών της ομάδας λόγω των εμφανίσεών του, με τον ίδιο μάλιστα να τους στέλνει πρόσφατα ένα μήνυμα, υπενθυμίζοντάς τους πως έχει συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ