ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παππάς: "Δεν μας τρομάζει καμία ομάδα"

Παππάς: "Δεν μας τρομάζει καμία ομάδα"
Παππάς

Η Εθνική Εφήφων είναι έτοιμη για τον ημιτελικό και ο Παππάς τονίζει: "δεν πρέπει να μας τρομάζει καμία ομάδα"

Ο 18χρονος γκαρντ μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ τόνισε: " Πράγματι δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν παίξαμε στους πρώτους αγώνες με τον τρόπο που θέλαμε. Έχουμε βρει το ρυθμό μας όμως στα δύο τελευταία παιχνίδια, παίζουμε καλύτερα, δουλεύουμε και θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί, ίσως και καλύτεροι και θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον τελικό".

Όσο για την καλή άμυνα της ομάδας σχολίασε: " Είναι από τις βασικές αρχές μας. Ξέρουμε ότι από την άμυνα μπορούμε να βρούμε ρυθμό. Ένα κλέψιμο μπορεί να μας δώσει το εύκολο καλάθι. Είμαστε σχετικά κοντή ομάδα σε σχέση με άλλες, αλλά από την άλλη είμαστε και σχετικά γρήγορη και προσπαθούμε να το εκμεταλλευτούμε όσο μπορούμε περισσότερο. Είναι ένα παιχνίδι που μας αρέσει και μας ευνοεί".

Η κουβέντα για την άμυνα τον οδηγεί σε μια αρκετά σκληρή αυτοκριτική. Κάτι μάλλον σπάνιο γενικότερα για παίκτη, πόσο μάλλον της ηλικίας του: " Να σου πω την αλήθεια η άμυνα δεν είναι και το δυνατό μου σημείο. Να τρέξω, να σκοράρω ναι, αλλά ξέρω την αλήθεια. Προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ, αλλά σίγουρα δεν είναι το δυνατό μου σημείο".

Στους τελευταίους είναι από τους πρωταγωνιστές και σχολιάζει: " Δεν ξεκίνησα καλά και ήταν κάτι που με επηρέασε, γιατί δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να βοηθήσω τα άλλα παιδιά και αυτό με στενοχωρούσε.

Δεν ήμουν ο παίκτης που ήμουν στα φιλικά και ένιωθα άσχημα γι’ αυτό. Με βοήθησαν όμως οι συμπαίκτες μου, όλοι, και πιστεύω ότι στα τελευταία παιχνίδια κατάφερα κι εγώ να βοηθήσω. Βρήκα κι εγώ μέσα από την ομάδα το ρυθμό μου. Όλοι έχουμε διάθεση να παίξουμε άμυνα, να τρέξουμε, να βοηθήσουμε όπου χρειαστεί. Νομίζω ότι είναι και από τα βασικά στοιχεία. Αν έχεις τη διάθεση μπορείς να καταφέρεις πράγματα".

Για την αναμέτρηση με την Κροατία ανέφερε: " Η Κροατία είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει καλούς ψηλούς, αλλά και έναν πολύ καλό και γρήγορο πλέι μέικερ (σ.σ. Τόνι Πρόστραν). Είναι ομάδα που χρειάζεται προσοχή. Δεν μας τρομάζει, καμία ομάδα δεν πρέπει να μας τρομάζει έτσι κι αλλιώς. Τους ξέρουμε τους περισσότερους και από το Ευρωπαϊκό Παίδων. Ως παίκτες και ως ομάδα. Πιστεύω ότι είναι στα μέτρα μας, αρκεί και εμείς όμως να παίξουμε όπως πρέπει, όπως έχουμε δείξει στους τελευταίους αγώνες".

Αναφορικά με τον κόσμο υποστήριξε " Ο κόσμος έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Έχει σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία μας. Αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνει κοντά μας και τώρα στους ημιτελικούς. Να γεμίσει το γήπεδο, να μπορούμε να χαρούμε μαζί μια επιτυχία μαζί με αυτούς που έρχονται και μας στηρίζουν".











TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ