ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπανικολάου:"Ξέρουμε ότι μπορούμε"

Παπανικολάου:"Ξέρουμε ότι μπορούμε"
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Εθνική ομάδα των Εφήβων προετοιμάζεται για τον ημιτελικό του Σαββάτου ΄με σκοπό να συνεχίσει αήττητη

Ο Κώστας Παπανικολάου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ σχολίασε:" Μπορεί να είναι κι έτσι. Ίσως επειδή δυσκολευτήκαμε στους πρώτους αγώνες μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας, ίσως επειδή στους πρώτους αγώνες αγχωθήκαμε και λίγο. Τώρα αρχίζουμε να δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Και πιστεύω ότι στους ημιτελικούς μπορούμε να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι".

Το όνομα του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς παραμένει έξτρα κίνητρο για όλους κάτι που παραδέχεται ο Παπανικολάου. " Μας το έχει ζητήσει και θέλουμε να του το πάμε. Δεν ξέρω τι χρώμα θα είναι, αλλά μετάλλιο θα πάρουμε. Εδώ που έχουμε φτάσει θα τα καταφέρουμε. Ξέρουμε ότι μπορούμε…"

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έχει βιώσει ακόμα την ήττα και ο διεθνής παίκτης τονίζει: " Μιλάμε για μια ομάδα που ήταν αήττητη σε όλα τα φιλικά που έδωσε, έχοντας και απουσίες. Δεν έχουμε βιώσει ήττα ακόμη. Μέχρι τώρα έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Και το δείξαμε εκεί που μετράει στο γήπεδο".

Όσο για το προσωπικό του στυλ: " Μ’ αρέσει το πάθος μέσα στο παιχνίδι. Είναι γενικότερο το… κακό όμως. Όλοι θέλουμε να τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο. Να το αφήνουμε και να ξέρουμε ότι έχουμε κάνει το καλύτερο. Να τα έχουμε δώσει όλα! Αυτό είναι το ζητούμενο!"

Σχετικά με τον κόσμο υποστήριξε: " Οφείλω να ομολογήσω ότι στην αρχή ήταν κάτι που μας άγχωσε. Δεν το έχουμε συνηθίζει να φωνάζει τόσος κόσμος για εμάς, να μας στηρίζει έτσι, με αυτόν τον τρόπο. Είναι κάτι που πλέον μας κάνει απλά ευτυχισμένους, που μας βοηθά κάθε λεπτό του αγώνα και μας ωθεί και αυτό προς τη νίκη".

Την Πέμπτη ο Παπανικολάου είχε τα γενέθλια του όμως τόνισε: " Θα το γιορτάσουμε όταν πρέπει. Δεν είναι ακόμη η ώρα. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας, να δούμε τι θα κάνουμε και το Σάββατο... Θα το γιορτάσουμε αργότερα!"









TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ